У групі «Бриліант» Асмалова буде замінена сестра Жанна Фріске.

За словами Наталії, працювала в групі «Бриліант» протягом шести місяців на пробації, записуючи всі треки пісень і припущений до найповнішого. Але перший відбій зламав, коли Наталя зірвала, не повідомляючи виробників групи, у відвертій фотосесії для глянцевого журналу, для якого вона сильно відповіла.

Проте організатори не заважали відпустити співачки. Сьогодні вона тимчасово призупинена з роботи з іншої причини - виробники вирішили спробувати її місце молодшої сестри вже знаменитої та пропагованої Жанни Фріського - Наталії. На боковині кажуть, що цей крок чистий PR. Дівчинка в новій ємності буде представлена на пресі в урочистій обстановці.

З Асмолова, проте, зв'язок не зламаний повністю: виробники зберігають свою кандиденцію в разі, якщо будь-який інший соліст залишає групу - наприклад, Надія Пен порушує дисципліну, і її позицію в "Бриліант" ненадійна. І Фриське Джер. вже навчаються пісні з дівчатами групи. Напевно, дуже скоро глядачі побачать свою улюблену «блискавку» в новому складі.

- Хочу подякувати Жанну за підтримку мене, говорить Наталя Фріське. - Дуже важливо мені. Звісно, я збуджусь за дебют, але я впевнений у своїх здібностях. Я вже дізнався всі мої частини, всі танці, і костюми чудово підходять для мене.

Асмалова сьогодні записує сольний диск (виробляючи його) і має намір зробити кар’єру як акторка. Як ми натягували на бокових лініях, очікується нові цікаві сюрпризи в долі «Бриліант».

Для посилання:

Народився 21 квітня 1986 року. Він навчає в Московському інституті права та вивчає кримінальне право. Наступного року новий «бройлер» повинен захищати диплом. Наталія має вихованця - пугач Demis. Молода Фріска любить подорожувати, катання, танцювати і, звичайно, співати. Натурою, Наталею є дуже життєрадісна, соковита, чарівна і весела дівчина.