Бюстгальтер 31.10.2012

Занурення в мулі людини
З’ясуйте, що в Уралі є мангал, це як один Уральський герміт, який був викликаний журналістами. Його ім'я - Володимир Решин, і він пішов не з гарного життя - його будинок спалений на землю, і не вдалося побудувати новий - права рука не працює через перенесений енцефаліт.
Він занурився на більш ніж 7 років з майже однією рукою. Земля була витяжена на відро на тросах, пропущених через систему блоків.

Історія телебачення датується 2008 роком, багато часу пропущено і шанси знайти чоловіка з молодою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Як виявилося, всі чули про моль людини, але ніхто не бачив. Всім сказав одне - він не живе тут. І це сталося.
А перерослий сад, засипаний паркан і невелика кришка, виготовлена з невеликих колод і глини, вирощених з землі.

Все покинутий, покинутий і повільно знищений.
679775

Під цим важким люком, що в'їзд до підземелля приховує.

Протягом багатьох років дерево практично повністю згортається від гниття і цвілі, а тиск грунту стискається курс на недбалий вузький розмір. Перший інтелект показав, що в нижній частині не можна заходити. Знизився вниз, з'явилися більш забиті колоди. Незабаром переїзд став настільки вузьким, що було дуже важко отримати через. Намагатися піднятися навіть внизу привели до розпаду декількох колод і вони, разом з пальцем землі, пролетіти вниз.
Навіть якщо ми вийшли вниз, буде дуже мало шанс повернутися назад. Так ми занурили страховку і пішли під землею восьмому стані.

Останні кілька порцій були повністю знищені гниллю і були деревні сміття, покриті товстим шаром білого цвіль. Фото показує згорнуті колоди і палі землі.

Перше, що стрейк є дуже продуманим підходом до викривлення та кріплення робочих місць. У верхній частині курс мав квадратний розділ, а в нижній - круглий. А кругла частина прогулянок і арки робіт були зміцнені глиною.
На дерев'яній палубі була спальня - ліжко. Розташування спальні поруч з прогулянкою забезпечує нормальну вентиляцію і близькість до виходу.

З іншого боку ходьба є коридором, який з'єднує кілька робочих місць - очевидно, вітальня, яка вже згорнулася і кухня з аварійним вихідом.
Ймовірно, ця шахта була підключена до підвалу колишнього будинку, але вона повністю згорнула. Ви можете піднятися там, якщо ви зрозуміли землю, але це дуже небезпечно, тому що весь скеля піддається згортанню.

В розділі робіт є овальні, для зменшення тиску на гору і проводиться в повному зростанні людини. Є лопатки, брухти і пучок старих батарей.

Зверху з'являються чорні, копчені полотна. Освітлення підземелля виконано на рулонах без будь-якої ізоляції, всупереч всім правилам ТБ.

У кутку був невеликий душ. Закрити до плити і тепла.

Є буржуа піч для обігріву, приготування та спалювання фасадів. Звичайно, це невелика плита не може нагрівати таку велику кімнату, ймовірно, в холоді тут був дуже холодний. Я відразу пам'ятав сплячі в покинутий шахті - вологий і холодний.

Димна труба знаходиться в іншому вертикальному виробництві, це виробництво подається як резервне копіювання в разі згоряння.
р.

Фото для пам'яті з пляшки сечі 2009 реліз. Це фінальна фото, оскільки земля знову знизилася зверху, і вона вирішила терміново вийти.

Щоб бути чесним, я був так шокований всім я бачив, що я ще не вражав. Чи можливо для чоловіка копати самостійно з однією рукою такий великий дует або досить невелика шахта? Скільки зусиль слід витрачати на все це? Подумайте всі технічні деталі, і найголовніше - жити тут більш ніж 7 років! В постійній темряві, запах гнилі, вологості і холоду - все поодинці, без будь-яких затишок!
Ви повинні бути дуже сильною людиною, людина з літерою столиці. Я раджу!
Тепер моль людини живе в глибокій тайзі.
Крім того, про чоловіка можна прочитати на посиланнях:
www.tvc.ru/AllNews.aspx?id=84fc0fd7-64fe-4383-97dc-9c986423cebe&date=07.11.2008
osravers.com/index.php?topic=38820.0
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Джерело: mishainik.livejournal.com/