Атракціон на китайському зоопарку

У китайському зоопарку Badaltearing Safari Park є традиція 31 грудня, разом з тваринами, перейдіть до ванни, є атракціон.

Паркові працівники кидають козу в корал лева, і є те, що відбувається. Єдине, що це не приватна пам'ятка, тобто є діти і вагітні жінки і які найгірші західні туристи, серед яких є прихильники всіх видів рухів у захисті тварин.

Також курчат, які висаджують на бамбукові, як приманку для левів, і ці палички можна замовити безпосередньо з спеціально обладнаних автобусів для відвідувачів. Ресторан подається з м'ясом собаки, і, ймовірно, ви можете приманити для левів, зношуючи шкіру деяких козаків. Але я не впевнений, що я перекладаю статтю, але я не знаю англійську. Так не буде так божевільний.

За Щоденною поштою зоопарк є багато способів типового китайського зоопарку. Пекін – це те, що це місто і образ країни дуже стурбований китайськими органами. Але на землі все ще надходить надлишок, слухаючи фото.

Я не знаю, що краще: чи можна показати всі дикої природи без прикраси, або навіть заборонити зоопарки. Особливо китайська.

836156

Джерело