10 питань до Голови Каліфорнія від GQ

7660115 км

Збудувати ваше тіло, щоб створити нову Каліфорнія, це шлях Голови-Terminator Arnold Schwarzenegger. Арні, 60, відповіді на запитання від GQ журналу.

Яким чином, якщо закони зміняться найближчим часом і хтось, що народився за межами Америки, може стати президент?
Це дика ідея! За конституцією необхідно негайно змінитися! Так, я не можу бути президентом, але ця країна дав мені все, що я мріяв, тому що кисть до Білого дому? Але якщо з’явився новий закон, я б подумати. Я люблю виклики та ризики. Небезпека провалу - найкращий стимул для роботи. Хоча я пішов з спорту, тіло вимагає конкуренції, я хочу взяти ризики на шляху до мети. Тоді перемога приносить більше задоволення. Може бути інші, як тихий життя, але це не для мене.

Чи допоможе вам в політиці?
Посуд. Я інвестував $25 млн в кампанії і не потрібно запитати всіх за допомогою. Іноземці переконані, що вони не бояться інвестувати в мене. Я можу витрачати гроші і бути незалежним.

Яка роль вашої дружини грає у вашій роботі?
Я не тягаю всіх, я шукав партнера. Я був щасливий мати її. Вона поговорила багато з відомими спортсменами, тому вона розуміла, наскільки важко це бути чемпіоном. Я завжди можу покладатися на досвід дружини. Я не хочу пустити мене в політику, але коли я зробив рішення, вона допомогла мені у всьому, як вдома, так і на роботі. Вона дуже розумна жінка і знає про політику І це теж дуже добре, що вона демократа - в будь-якому випадку, це корисно почути протилежну точку зору. Так я набрав команду Республіканів і демократів, щоб побачити повний спектр думок.

Вони кажуть, що ви великий жіночий мисливець. Що таке?
Я захоплююся жінками, в світі немає нічого гарного. Я не буду тут. І я щасливий, що жінка в світі стала дружиною.

Що ви думаєте про полум'я і нову породу Святих, які відомі тільки для знаменитих - як Париж Хілтон?
Що я не думаю про все! У нас є багато, щоб думати про свою роботу крім Парижа Хілтон. Я не знаю, хто заслуговує 15 хвилин полум'я і хто не знає.

І якщо ваша дитина говорить, “Да, я хочу бути відомий як Paris Hilton і робити нічого”, що ви скажете?
Діти особливо, вони мають свої мрії. Моя сина, на 14, любить «Пампінг-кар». Я колись взяв одну з моїх автомобілів і перекачав її на повну програму. Леопардові шкури на сидіннях... жах! Діти бачать світ по-різному, ніж ми робимо.

Ви строгий батько?
У певній точці так. Хочу мити свої двері, очищати свої кімнати і зробити свою домашню роботу. У все інше, я спробую не процідувати або проціджувати їх.

Ім'я улюбленого фільму.
Це важко підібрати один... Ну, наприклад, "Алєн".

Який ваш улюблений?
Молодший. «Terminator», «True Lies», «Twins», «Kindergarten поліція».

І найвисловленіша?
[Луга голосно] «Геркули в Нью-Йорку» я повинен визнати. Це питання нижче ременя!

Джерело