3416
Анна Семенович
Колишній соліст групи «Бриліант» Алла Семенович звик до того, що згадка про її назву викликає у більшості чоловіків. Однак сам художник стверджує, що вона повністю відрізняється в житті.
На кінофільмі «Іронія долі». Продовження. Під час перегляду картинки хтось не може визнавати Анни як невидиму одною матір'ю. Вперше в її житті актриса з'явилася на екрані без грама макіяжу і з прямим волоссям, пише журнал "7 днів".
За словами самої Анни, в реальному житті вона так само, як: без яскравого макіяжу, без кричущого одягу, домашнього і спокійного.
Переглядачі використовуються для того, що я завжди яскравий, ефектний, темпераментальний, і тільки в цій картині я те, що я - тихий, спокійний, домашній. Коли я навчаюся в Америці, як катанка кілька років тому, тільки фільми Рибанова, включаючи Irony of Fate, врятував мене від ностальгії. Я уявляв, що я буду зірвати в продовження цього дивовижного образу! – каже зараз Анна.
Фінська акторка Вілла Гаапасало, яка відігравала роль камеолі в Залізній, також не чекала бути в продовження одного з найвідоміших фільмів радянської епохи.
«Мої друзі тримали вухо про те, що він був великим фільмом, але тоді я не знаю російської свердловини і не розуміла багато», – згадує Віль, який вперше дивився Irony в 1993 році. Але краще я розумію мову, чим більше я хотів цей смішний і людський фільм. І в новому Залізі я сміхався на шляху, що моя роль в кредитах була позначена «друн Finn». Це перший раз, коли я був названий «загальним»!