650
Геннадій Бачинський помер
У суботу ввечері один з найвідоміших радіоведучих Росії Геннадій Бачинський, загинув у автомобільній аварії. ДТП виник в передмісті. Згідно з попередніми даними, Бачинський намагався перезавантажити вантажний автомобіль і поїхати на залізничний проїзд. Ведучий автомобіль Volkswagen Golf в напрямку Sergiev Posad
ДТП відбувся в суботу ввечері, близько 16 годин.
Джерело
Згідно з попередніми даними, журналіст керує автомобільом Volkswagen Golf в напрямку Sergiev Posad, Echo московських звітів з посиланням на ITAR-TASS. Він намагався перезавантажити вантажівку і полетіти в рухомий провулок, де він збігався з вантажним пасажирським автомобілем. Від своїх ушкоджень Бачинський помер на місці. У другій машині поранено 3 осіб.
Геннади Бачинський народився 1 вересня 1971 року в м. Алтаї, закінчив Санкт-Петербургський державний електротехнічний університет.
На програмі «Посильний ранок з Бачинським та Натюрмортом». До цього разом з Сергієм Щевіном, він провів різні радіопрограми на радіостанціях російської медіагрупи.
«Це дуже важко сказати зараз, адже він був дуже близьким другом і абсолютно дивовижною людиною», «Майак радіо» публікує слова Сергія Архіпова, заступник генерального директора ВГТРК для радіомовлення, який запросив Геннади Бачинського, щоб провести програми радіостанцій. - Всі люблять Гену. Я не знаю однієї людини, яка не б сказав нічого поганого про нього, але просто ні. Хто любив його. Чудовий професійний, громадський діяч, хороший журналіст і чудова людина. Я, ви знаєте, що це не вірить.
Наприкінці квітня 2007 року Геннаді отримав нагороду Radiomania Award за кращий ранковий показ. На додаток до радіопрограм, Геннадій Бачинський взяв участь у телевізійних проектах та похилому в фільмах.
Геннадій Бачинський має дружину і два діти, дівчата. Найдавнішим з них є 10 років, наймолодшим був народився восени.
Журнал Doseng висловлює співчуття родичів та друзів Геннадія Бачинського.