Як шокувати весь вхід (10 фото)

В середньому в'їзді в російську новобудову не є найкрасивішим місцем, це відомий факт. І це добре, що більшість з нас не витрачають багато часу. Ті, хто курить, часто витрачають час на в'їзд і споглядають це.

79097, Україна

Автор: Звичайно, це буде краще кинути палити, але я все ще працює на ньому. І в той час, коли я працюю над ним, немає нічого не зупиняючи мене з того ж часу, декоруючи двері з боку сходів - де ніхто не бачить його, крім тих же нещастяних курців і консьєржа, які періодично надходять до заковтання підлоги. Чи є це право? до

Як видно на першому малюнку, для стартерів, я відрізаний ножем витоками фарби та іншими неперевершеними валками на дверцятах. В ідеалі потрібно використовувати шкіру далі, але я просто не маю достатньо міцності або терпіння, щоб приховати всі двері до гладкого стану. Так я вирішив піти інший спосіб – зробити двері не гладкими, але грубими і фактурними.

Проста річ, яка прийшла до мого розуму, мала взяти текстурні шпалери.

Широкі шпалери для фарбування, з яких є величезний вибір в магазинах зараз - оптимальний варіант для дверей. Ви не будете мати ніяких проблем з суглобами, ви можете вибрати будь-який відтінок фарби і не запах, в цілому, я раджу. Я особисто постраждав від звичайного паперового рулону. Що сталося.

* розпушувач, клей

Кульки нормальні в першу чергу. Потім, як шпалери висихає, бульбашки зникають:

р.

Після висушування шпалер всі бульбашки зникли і я переконався, що все було клеєного мертвого, я скотився скло з фарбою стрічкою і пофарбував все чорною фарбою. Так само у випадку, залишила замітку для сусідів, і вона пішла до основної речі, поки фарба висихає - картина для дверей!

Так само, як я зробив, ніколи не це зробити. Я друкую картину на домашньому принтері в частинах - на чотирьох аркушах A4 =) Але я особисто хотів малювати на ньому зверху (знімок був спочатку шахтою) - він маскував суглоби. Крім того, картина, яку я був це - фактурна, так легко і приємно додатково ламка =
Але я рекомендую більш простий спосіб – перейти до найближчого фотошоу і замовити кольоровий друк будь-якого зображення, яке вам подобається у форматі A2. Біля мого будинку коштує близько 300 рублів. Природно, це не друк на полотні, але друк на звичайному папері. На малюнку можна потім покрити прозорим лаком для дерева, попередньо запеченим на щільну ватмана - яку я зробив:

Коли лак на малюнку висушений, приклеював його до дверей і приступив до наступного етапу - вирішила підкреслити фактуру шпалер:

Для цього потрібно вологу тканину і бронзову фарбу. Полотно в будь-який зручний спосіб, щоб було багато складок, візьміть в таку обпалену форму полотнища в руці і акуратно змащуйте фарбу (не товстий), а потім легкі рухи прогулянку по дверцятах. Як виглядає малюнок вище. Я навмисно "зав'язувати" малюнок трохи. Потім я зробив трохи більше фарбувальних робіт і обсмажив його знову.

В той час як все це висихає, ви можете зробити ще один важливий декоративний елемент – картина потребує каркасу! Для вхідних дверей я купила дешеву пінопласт:

На задньому боці я пофарбував краю плінтуса заздалегідь, тому що приклеїті багет на поверхню, піднімаючись з боку пензлем і фарбування цих місць явно не дуже зручно.

Найбільша проблема тут полягає в тому, що потрібно вирізати краї кожного елемента нашої рами на рівні 45 градусів. Якщо в будинку немає спеціального кута, можна скласти шматок паперу, як показано на фото вище - це ви і правий кут. Спробуйте слідувати за ним якомога ближче, інакше, коли ви приклеїте свою раму, будуть величезні зазори в куточках (в суглобах).
Хочу попередити, якщо раптом хтось не знає - цей матеріал (наприклад, пінопласт або поліуретанова піна) не витримує ніяких фарб і клеїв - тільки водяні фарби (акриловий) і спеціальний клей (як товста біла шпаклівка). На четвертій фото можна побачити, як фарба з неї може родити плінтус - з'явився «чарований» кут =) Отже, пінопласту перетворили в рамку для картини:

Я вкрита зазорами в куточках з таким же особливим клеєм, на якому я приклеїв каркас. Потім я пофарбував кути темною фарбою окремо - тонка щітка. А потім я пофарбував відпочинок в темному кольорі.

Фінальний крок – позолочити каркас. Я зробив той же з мокрою м'ятою тканиною і акриловою бронзовою фарбою:

Я ще додаю ще одне золото до картини, скоригував щось в ній і знову отримав. Я також використовую той же лак (це лак не проколюється піною). Войла:

Це дверцята тепер (з видом на сміттєву лінію).

Джерело: master-klass.livejournal.com