664
Париж Хілтон відповіді на запитання від OK!
У скандальному американському соціалістичному Парижі Хілтон особисто запросив журнал «ОК!» до свого будинку проголосувати на весь світ: «Я не на всіх, що ви уявляєте мене!»
Що про вас говорять найвизначніші люди?
Багато людей думають, що я не працюю, і це дратує мене, бо я працюю з 16 років. Я працюю щодня. Моя діда колись сказав: «Мій дідусь наполегливий, ніж будь-який генеральний директор Я знаю. й
Чому ви думаєте, що ви заберете так часто?
Це просто. Будь-яка людина робить помилки, але якщо він відомий людиною, то всю історію виводиться з своєї помилки. У ЗМІ варто звернути увагу на важливі речі, як глобальне потепління або люди, які помирають голодом. Позбавити тих, хто має целюліт, сказати принаймні, приступати.
Ви дивитеся дивовижними. Як управляти перебуванням в цій формі?
У мене є власний тренер, ми працюємо з ним в тренажерному залі. Вранці я їду довгу прогулянку на нозі або на роликах, а іноді їздию на велосипеді. Але моя найбільша пристрасть - катання. Я дійсно люблю спорт щодня.
Ви дотримуєтесь особливого раціону?
Дієта без спорту - відходи часу. І так як я працюю важко, я дозволяю собі їсти майже все. Я люблю фрі, гамбургери і ласагна – це мої залежності. Я ніколи не хотів бути занадто тонким.
Вирощували свої груди.
Неспроможність. Я ніколи не робив це, тому що я не хотів нічого, що не реальний.
Яка ваша найгірша пам'ять тюрма?
Перший вечір. Він був пекл. Я нічого не хочу сказати про умови: з точки зору закону, вони, ймовірно, цілком прийнятні. Але тюрма в'язниця. Ви відчуваєте повну самотність, беззахисність і страх. Я був параной, що ніч.
Ви дійсно змінилися, оскільки ви вийшли з тюрма?
Я. Я відчуваю, що я вирощував. Тепер я не користуюсь своєю популярністю, щоб зробити круті шоу. Хочу привернути увагу до соціальних питань. Я багато цього.
Коли у вас є ваші діти?
Для майбутнього. Я люблю дітей. Хочу одружитися в рік і мати дитину. Бажано хлопчика. Зателефонуйте до Лондона. А потім я віддаю дівчину і я буду ім'я її Парижа Jr. London захистить її. Чи є це чудово? [Лугс] ]
Ви хочете дотримуватися Голлівудської моди і прийняти дитину?
Це можливо, але не зараз. Я хотів би мати свою дитину.
Скільки потрібно запакувати?
10 хвилин. Чи не ви? Це право. Звісно, якщо я піду до певної великої партії, я можу витратити півгодини на збори. Має бути з косметикою, не одягом. Я завжди знаю, що носити.
Джерело