Аварійна аварійна 16.01.2008

Witnesses - сказав він Я бачив більше, ніж достатню кількість нещасних випадків. Але це просто щось. Я не знаю, що він не має значення. Дівчинка в Hyundai жива в задньому сидінні. Водій напевно перетягував по дорозі - вилетів - в м'ясо. Я мав трохи часу перед телевізором.

УВАГА! Ви не маєте дозволу на перегляд прихованого тексту.

Джерело

Подруга померлої дівчинки пише про що сталося.

Наташа.

Ангол дівчина, гарно наївна людина з величезними ніжними очима і посміхатися від яких какті розглянуті взимку.

З 2005 року, і, можливо, ми були досить близькими один одному, так само, як і деякі з наших колег, які збираються бути друзями. Я не збираюся бути друзями з нею, я просто прихильник.

Тим не менш, було легко бути друзями з нею – принаймні це досить, що вона називала всіх, з ким вона знала і взаємодіє, або на роботі або поза нею, дивним іменам; комусь вона може здаватися занадто солодким, але не комусь, хто знав Наташу. Вона була зачарована всім, хто з нею зраджує. І вистачало для всіх - добра дитина, готова і, дуже дивно, здатний підтримувати всіх і всіх, хто поруч і потребує захисту.

Дивовижне поєднання підніжної фігури і оксамитового низького голосу - я можу принаймні зараз згадати її голос в пам'яті, як на магнітній стрічці.

Я пішов в Індію і Бог знає де.

Слухати Транс.

Я закоханий.

Користь курятини.

Я був в лікарні.

Я хотів би мати дітей.

Вона загинула в передній частині мого дому.

Відбувся чудовий брат, Мітяй та коханій людині Наташкіна, Паша. І батьки. І всі чотири, очевидно, не знаю, як жити.

Я повернувся з кафе в таксі. Десь п'яний скумб з маленьким бренном в джипа і вдарив таксі. Рука в кашу, всі. Водій відійшов передній. Наташа просто сидить там, як вона жива. І я вірю, Господи, як у вашій Трійці, що ви отримали як без страждань.

Він був спійманий. Скумбрія має скоринки.

На передплаті не залишався. Дякую за справедливу судову експертизу. Я дивлюся, якщо суддя їде таксі або їде на машині. І чи має він дітей.

Скумбочка має зламану руку.

І ми сянемо її в світлому дерев'яному храмі в Снігірі, і поховали його в Мітинському. І був чудовий день, тепло і сонячне світло, і немає хмари в небі - і було повне почуття, що небо, як це, щасливо, отримує Наталю назад.

Я не маю інших пояснень, що ангел Наталії був раптово необхідний на небі. Вона була світла, прогулянка як балерина. І полетіти, я думаю.

А в нас буде отвір - у вигляді його витонченого силуету. На ранах залишиться один день, а рубець залишиться. І ми, її колишніх колег, більше не буде шанс забути її як «дівчина з одного з її минулих робочих місць» - тепер ніколи не знову.

ЧИ. Так, шкода за негативність - якщо ви отримуєте за вип'ященим колесом, "після стека", "кукл" або що-небудь ще у вас є, то ви приступите до екстремальної кількості, яка тільки відбувається у світі. І ви не можете відійти з ним, навіть якщо ви чуєте сина ебать-міністра. Бог не підписує.

Джерело

Її фотографії.

р.

Її щоденник - nato-godgoods

На жаль, цей світ знаходиться таким чином, що найкраща з нас залишає її першим.

І неважливо, наскільки важко ми намагаємось, немає нічого, щоб нам не було.

Етернальна пам'ять Натали...

Перпетр трагедії повинен бути покараний.