790
Як з'являються сестри Зайцев?
Роман Юнусов та Олексій Лихницький, відомий «Комедія Клубу» як «Сестри Зайцева», разом навчалися в Академії Тимиряцева, потім взяли участь у КВН, а зараз разом виконують в «Комеському клубі». Що таке ім'я улюбленого дуету?
З’ясуйте, що Роман і Олексій пішов з перших комедії Клубних вечірок разом – просто повісити, спілкуватися і підтримувати друзів. Після третього концерту Роман розповів про журнал "7 Днів", Паша Воля та Таша приїхали до нас і попросили: "Чому ти сидиш?" Зайдіть на сцені! Леха і я думав, "Ми дійсно маємо багато речей!" І приїхали друзі на одну з московських ресторанів на ніч. Половина години до проведення етапу, Таш запитав, як їх оголосити. Хлопці повністю забули, що потрібно придумати ім'я, і були плутані - нічого гідного прийшли до розуму. «Чи брати Кличка?» Юнусов запропонував без надії. «Ні, не те, що» Лічницький відповідав. Повідомляємо Вас, і я «Сестри Зайцева»! Таша подобалася титулу: «Це смішно, коли вони оголошують сестри Зайцева, а два круглі чоловіки приходять на сцені!» У будь-якому випадку я познайомлю вас сьогодні, - сказав він, "і якщо вам не сподобалося, ви думаєте про щось інше. « » » » » » » » » » » » » » »
«Ми вийшли, виконували себе, все сподобалося», – Роман згадав про дебют. до Покажіть номер «Бекер Фабрика», коли пивна труба зламала і звідти, з сцени особливий кореспондент Роман, досить п'яний, пропустив звіт, що веде до студії – Тетяна. Ми любили його і приїхали в наступну суботу. Я був комедія протягом 4 років.
Джерело