1566
Право на дитину Britney Spears
Дядько Бритні Списки, Вільям Спірс, 49, сказав Сонце газета шокує правду про осені поп-зірки.
Вільям Спірс живе в ван недалеко від центру міста Britney Kentwood в Луїзіані і працює в якості оману. «Я не тільки сімейний друг. Я був там кожен день і бачив всі ці страшні речі, він сказав.
За його словами, знайомство Бритні з спиртом відбувалося у віці 13 років. Після того, як він був запрошений на партію телевізійної програми «Міккі Моус клуб», в якій Britney взяли участь разом з Джастін Тимберлей та Крістіною Аулерою. «Діти відвертають ніч. У ванну і відверті зайняли пляшки. Я бачив, говорить Вільям.
У віці 14, Britney почав курити марихуани. «Гер брат Брайан був зіркою футбольної команди школи. Вони пішли на кращі партії, де були наркотики і алкоголь, говорить Вільям.
Майже кожен у сім'ї Списків є п'яною, і батько Бритні, був самим неординарним. Він відірвав з ранку до ночі і побачив його, він додає.
Вільям, себе колишнього наркомана, каже, що він взяв наркотики з Britney: "На її 18-й день народження вона схортувала кокаїн." Ми були на вечірці в квартирі. Я бачив її запах перед мною. Ми також копчена трава там. й
За словами Вільяма, Брітні почав пити і використовувати препарати ще більше, коли вона переїжджає до Лос-Анджелеса для своєї кар'єри. «Це допомогло їй впоратися з натяжністю і втечу реальність. Ми думали шлюб і діти допоможуть їй заспокоїти, але це було досить навпаки. й
Вільям говорить про дитинство Бритней повною зі скандалів між батьками, які розлучилися в 2002 році.
Важко зателефонувати і сказати: «Такі бійці знову, візьміть мене.» Одного дня Джамі (шкіра) приїхали додому п'яним і званим Ліном (мамама, який був на кухні. Вона захопила скло і вдарила Джемі прямо між очима. Коли Britney був п'ять років, Jamie отримав п'яний і намагався взяти її на себе машину. Я припинив його, вибравши ключ запалювання. Починаємо боротьбу на машині перед Britney. Вона кричуща і кричав. й
За його дядьком, дід Бритні, який служив в армії і поліції, зберіг свою сім'ю в клинових рукавичках і більшість з усіх пішли в батько Бритні. Бритні бабуся, Емма Джинс Спірс, які знімали себе в 1966 році у віці 31 після втрати новонародженої дитини.
Britney має таку ж середню назву, як її бабуся, а іноді вона думає, що вона має заміс на неї. "Ми боїмося тим же, що станеться до неї", - сказав Вільям.
Дядько Britney каже, що він мав важко життя. Колишній наркозалеж, він зараз захоплює рак легенів. У особливо складному періоді свого життя він навіть не їсти тварин, які він знайшов збиток на дорозі. Він каже, що він останнього контактував Britney в листопаді минулого року.
Джерело