1125
Шеф, а приземлиться? - Не могу, я в парк
Норвезькі опіки! У літаку муфта від Trondheim до Mouchen, перевезення вантажівок. Вони хвилювали три сотні і п'ятдесят кілометрів, відокремлюючи ці міста, і повернулися назад, перш ніж дістатися за кілька хвилин і десять кілометрів до місця призначення. Що відбулося?
Виявляється, що екіпаж літака просто завершили робочий день! Роз’яснення, видане Широко, що володіє блукаючим вкладишем, ставити його легко, виглядати досить суперечливо. По суті, є лише два пояснення:
1,1 км Необхідність дотримання трудових законів.
2,2 км Відсутність замінної екіпажу в аеропорту прибуття.
Я шкода. Якщо люди, які не літають назад і вперед, то це нормально і цілком вписується в рамках робочого дня і трудового законодавства. І якщо раптом, Бог заподіяв, вони висаджували, а потім знову злетіли - це повний охоронець і дика експлуатація? Ні, я серйозний! І той факт, що фортеця від повітря до місця їх очікуваного приїзду, і якось летять на них абсолютно несподівано - це також відповідає поширеним почуттям і законодавчим рамкам?
Так, і приємно про коментарі авіакомпанії, що вони прийняли рішення про повернення літака в останню хвилину. Припустимо, що перед тим, що не відсутністю зрушувальної бригади, ані речення в трудовому законодавстві вони не знали.