1223
Народжений кравкою або децейом стерчів
Смішні новини від прес-секретару російського президента. Більш точно новина є досить болючими властивостями, але її інтерпретація ...
Для замовлення Спочатку відбувається тривожне повідомлення – «Президент Росії після польоту на мотодельтаглідері під час дії з стерхами, загостреними старою спортивною травмою». Потім протягом декількох годин він плавно перетворюється в «так, травма відбувається, але він отримав в тренінгу». Ну і той факт, що Путін в даний момент має проблеми, і це видно його гайкою, або швидше за його складним рухом, відомо, можливо, всім, хто більш-менш часто дивиться літопис за його участю.
Але який яскравий головок і вузлик апарату вдалося спочатку зв'язати це з польотом голови?! Я розумію, що перша реакція на коментар було щось схоже, «Гентльмен, ви знову з'їли?» У вас була достатня кількість інтернет-додатків з спаливою рибою і викладанням носіїв для сну? Бажаєте бачити «В. Путіна?» Після цього була реакція, яка була травма, вона отримала під час польоту, але вона не пов'язана з ним. Я шкода. Як алкоголік колись сказав: «У мене є головний біль, але не похмілля?» І тільки після цього слідувати за інформацією, яка травма була отримана в навчанні.
Президент Росії має смішний апарат. Здається, що буквально з кожним дією він горить з бажанням підтвердити фразу Задорнова «ми не повинні бути хорошими. ми повинні бути веселими. й
Володимир Володимирович літати з аерофлотним літаком. Або деякі інші компанії. Але по площині.