10 рецептів для ідеальної депресії

У минулому люди скаржаться на «супресію», але це не серйозний якось для віку високих технологій, некультурних, немодних, некон-чаїн-ту-аль-но.

Як отримати один?

І був народився культ депресії.

І бекони, бекони з шармом довге в фаршированих бокових лініях, віковий пил самотності і чорної мережи десятиліття. Як і гриби після кислотного дощу, сходження з будь-якої точки в денному світлі чорні ченці смертної довготи, сумні собаки депресії – готи. Діти депропанди – «емо» – в’язниця. Де щасливі особи будівельників Яскравого Щось? Чому не веселість рекламних слоганів стають більш веселими?
Вирощування депресії здійснюється по всій планеті, незалежно від осіб. Не перший олігарх, ні остання бездомна людина з неї.
Це зброя масового знищення. Світ перебуває в стані прогресивної, як променевої хвороби, безсмертної депресканії.
Вона є у всіх, хто коли-небудь прочитав це слово в книзі про психологію або чув від старших друзів і вірив у своє існування!
Тепер діти поглинають цю віру з молоком матері. І якщо раніше на питання «Чому ти сподобаєш? Перший градер відповів: «Бекауза Марівна, старий фольг, кладемо соус і розтушився», тепер відповідь обмежена сукцинцією: «Я пригнічений».
Є дівчина. Вона ніколи не посміхається. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не любить її.
Вона вважає, що вона пригнічена. Я боїю, що якщо ви курите два пакети сигарети в день, сидіти на дієті + chupa chups, навіть я буду пригнічений.
Але до точки. Я бачу, щоб побачити візерунки депресії, ненавибагливі, непривабливі, непривабливі. Відправлення культи має бути красивим, тому це відправлення.
Як ви знаєте, сучасна цивілізація дає нам багато причин не тільки для довге, але і для самогубства, але і при зараженні використання цих інструментів ви можете заробити цироз в найгіршому випадку.
Тому, особливо для любителів потіти душу для себе і інших, я пропоную серію рецептів для ідеальної депресії, доступні власнику найбільш скромного гаманця.

1 ХОЧ. Що можливо. Якщо ви не хочете, щоб зробити себе бажаним. Матеріал світ нескінченний, і для того, щоб заробити один з найцінніших видів депресії – хронічний, потрібно пристрасть до надлишків, речей і речей. Опитування журналів, дивитися оголошення якомога ближче і пам'ятати: ви заслуговуєте його і інші є все, просто світ недобрим!

2 000 р. Будьте підозрілі! Слухати інші народні думки. Довіртеся всім, особливо коли мова йде про вас. Якщо хтось дивиться на тебе, то це не так. Спробуйте зрозуміти, чому кожен шукає вас, як це. Ви повинні бути щось неправильно з вами. Guilt – це мистецтво, що не доступний кожному, але, опанувавши його, ви відкриєте двері до Королівства депресії!

3 РОБОТИ Найдешевші питання. Деякі будуть відповідати її відсутності, а деякі, навпаки, присутність. Коли ви отримуєте роботу, переконайтеся, що ваш бос молодший, стюардеси та/або більш красивий, ніж ви, жінка. Надані робочі дні в самому понеділок.

4 Пити спирт! Пити багато, з нагоди і без. Евіл мікс алкоголю з ... Тип напою не має значення. Це найшвидший спосіб досягти бажаного, адже власники хорошого здоров’я рідко досягають стану депресії, а деякі старомодні любителі гімнастики-йога-бігу життя без переживань!
Ви можете швидко досягти особливо якісної депресії з великою кількістю пива. Для тих, хто не знає, пиво є справжнім супутником депресії. Причини швидкої рівності, краплі тиску і загального зниження тонусу.
Ще одна спеціальна рекомендація: вона ідеально підходить, якщо співробітниці з нелюбленою роботою п'ють.

5 карієс. Цей недорогий і доступний спосіб вбити судини головного мозку дасть вам багато незабутніх годин депресії і веселощів п'ять хвилин напіврозміщувальних ламків.

6 хв Не думайте про вихід! Пити енергію навпіл з кавою, якщо у вас раптово з’явилася погана звичаї, перш ніж на годину ранку!

7 хв Не вбивати. В будь-якому освітленні відмінно помітний звичайний пил.
Пофарбуйте стіну коричневого, червоного або темно-синього кольору, і напишіть на стелю «Життя – це важко добове подвиг!»
Якщо у вас є комп'ютер, поставляйте картину посміхаючих Білл Гейтс на робочому столі, “Дякую вам, я зробив ще мільйон доларів сьогодні”. Якщо його портрет не має бажаного ефекту на вас, то фото вашого екзамена може допомогти. Також працює бездоганно приклеєний до дзеркального плакату з Kate Mos в купальнику.

8 000 р. Зробіть детальний перелік всіх, коли ви травмуєте. Читати його регулярно. Склад.
Подумайте про це. Дивитися особливо непристойні особисті мотиви в діях людей.
Спеціальні рекомендації: Не забути батьків! Якщо ви не захочете, ви не захочете. Ви навіть можете зробити окремий список «Чому мої батьки ніколи не любили мене» і регулярно ознайомтеся з родзинками ваших предків.

10 хв Навчіть себе, щоб захопити себе. Учні школи, як правило, дають деякі самодостатні тренування, але тільки початковий, який легко втратити. Примусити себе вирішувати рівняння з логарифами, а після виходу з ладу, скажімо гучно: «Я повний фольга». Або, наприклад, перейдіть до лиття моделей (або відреставруйте до нещодавно вакансійного положення генерального директора компанії), почекайте три місяці (не забудьте перевірити пошту кожні півгодини!) і, без отримання відповіді, повісьте на стіну: «Я програшу. й
Спеціальна рекомендація: у разі позитивної відповіді негайно приступайте до наступного пункту!

10 НІ ТА ЛЮДИНИ. Неважко сказати, необхідно переконувати себе від її відсутності. Але якщо ви є передовим користувачем і хочете випробувати реальну, класичну депресію, вам потрібно, щоб ви зрозуміли, наскільки багато любові для себе.
І, звичайно, його прояви у вигляді значень матеріального світу з пункту 1, адже ви просто не вірите в своє існування (див. вище).

PS Пам'ятайте! Депресія, як і всі міфи, є надзвичайно нестійким речовиною, і це залежить від вашої думки в ній, чи станеться ваш голодний зір (або краще, попадання чорного отвору).