Поросята свиней

Пам'ятайте, що фільм "Скидка". У російсько-мовному офісі хастелін називається «Великий Куш». Так був такий персонаж Brick, який рекомендував один з головних персонажів для годування своїх ворогів до свиней. Тут практично немає слідів. У вас є питання про зуби. І так, для переробки відходів.
Так, цей вид неприємностей, і абсолютно без кримінального рейду, сталося в реальному житті. Террі Гарнер, американський фермер з Орегона, не відбувся наприкінці вересня. Я пішов, щоб годувати своїх свиней і ніколи не бачив його знову. Згодом родичі зниклого чоловіка знайшли в ячмінь щелепі і кілька запалених частин тіла, які були ідентифіковані як належність Гарнеру. Цей природний вибір був випадковою. Поліція, звичайно, є слідчим і виведеним оптимізмом, але, по і великим, чи впав фермер з будь-якої причини (збитий, став іл і т.д.) або був збитий омнівором полотнища омніворів, більше не має значення. По суті, з'їли ті, які повинні їсти.
Так, фермери, вважають фактором. Хоча експерти транслюють, що справа виходить з звичайного, але здається мені, що я прийшов через інформацію про такі випадки до. Для пошуку, але тих, хто цікавий знайдеться.