746
Паризькі молодші брати Хілтона затримали п'ятий водіння
18-річний молодший брат Парижа Хілтона, Баррон Хілтон був затриманий вівторок ранку в Малібу для п'яного водіння, люди повідомили.
Затримка відбувалася близько 8 ранку місцевого часу. Молодший Хілтон не здавав порятунку алкоголіка, сказав поліцейський Стів Вітмор.
Баррон був затриманий у вівторок до того, як він був зарахований на 20 000 доларів. З'явився в суді 14 квітня.
Хілтон був кермом на Тихоокеанському узбережжі шосе в Малібу, коли інший моторист помітив машину молодого чоловіка, що рухається дивно. Коли Хілтон припинив, водій сидить на зупинці автобуса, чекаючи поліцейського прибути.
Рівень крові Хілтона склав 1,4 ppm. У Каліфорнії правовий ліміт для людини над 21 становить 0,8 ppm, але для тих молодших, будь-який вміст алкоголю вважається станом інтоксикації.
Баррон був прийнятий до поліцейського вокзалу в Загублених горах. Його Мерседес був конфіскований.
Батько Баррона, Рік Хілтон сказав: Я не зв'язався з сином або поліцією. Якщо це правда, я дуже стурбований, і я маю багато сказати, але тільки мій син, а не ЗМІ.
Париж Хілтон служив майже три тижні в тюрмі минулого року за знаряддя, включаючи п'яні водіння.
Джерело