942
Який колір заздрить?
Тексти пісень, а це означає: Це чорний, і хтось іноді говорить, що є білий, але які кольори колір це почуття, він завжди буде руйнівною силою, повільно підірвати свою самооцінку і негативно впливає на відносини з іншими.
Таке відчуття, як заздрість властива тільки людям. Подумайте про це, бо не роостер порівнюватиме себе з орелою або павичком і страждає від безсоння, забуваючи повністю про своїх курчат. Що відбувається нам?
Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми раді не тільки нашим колегам, але й нашим близьким: друзі, брати, сестри. За парканом сусіда, як ви знаєте, трава завжди зелена. Для того, щоб ви знали, що ви відразу починаєте відчувати себе Ні, що ми не ревніми, коли ми навчимося успіхів когось і сказати, «Дуже це!» Мене мені. Я не хочу нічого.
Багато людей, які не можуть здогадувати, щоб безперечно радіти успіху інших, незважаючи на те, що це можливо для досягнення всіх цього лише найвибагливіших способів. І тепер, побачивши, як один отримав фантастичний автомобіль, дорогий костюм, ви починаєте заздрити його, і коли він був над своїми нервами, відкривши свій бізнес, втративши гроші і знову збиравшись, ви не були на всіх заспокійливих, шукаючи його.
Чому це зараз, пропустив цей період в житті вашого друга, ви тільки заздрили результат, на який він кладе так багато зусиль? Що заважає вам зробити те ж саме, що ті ж жертви покращують життя?
Є люди, які дуже болючі про успіх своїх близьких і знайомих. Як кажуть, ми всі приходять з дитинства. Якщо з дитинства дитина постійно вказувала, що він був гіршим, ніж Саша, який отримав «п'ять» і пропускає швидше і в цілому добре в усьому, то, вирощевши, людина буде порівнювати себе з ким-небудь ще і постійно відчуватиме свою перевагу над собою.
Порівняти свої досягнення самостійно. Наприклад, кажуть, що в останньому кварталі краще вивчити, ніж в цьому, так що потрібно спробувати і затягнути деякі предмети.
У будь-якому випадку, ви можете знайти позитивні точки у всьому світі. Якщо ви любите, то не заздрість зіпсує вашу кров, адже людина, яка задоволена життям, не помітить нижчості свого життя.
Ти не бос? Велике, адже попит від вас менше і більше часу для особистого життя. Просто перемістіть акценти. Намагайтеся побачити все, що добре в житті через згнічення скла, і деякі неприємності через дивний.
Якщо ви є об'єктом заздрості інших, то в першу чергу думають, можливо, ваша поведінка дійсно деградує гідність інших людей. Вправа стриманість, не висіває. В кінці доля примхлива, вона може легко відвернутися від вас. Про те, що ще не сталося, тому що ви відходите енергію, яка допоможе реалізувати план.
Намагайтеся спілкуватися менше з тими, хто відчинив вас, у присутності якого ви відчуваєте себе некомфортно. Якщо ви намагаєтеся порадувати їх, вони не лікують вас краще. Узгоджуючи будинок, промийте себе прохолодною водою, вона візьме з собою негативну інформацію, яку ви «відновили» зануренням.
Вивчіть, незалежно від того, наскільки важко це може бути, щоб бути щасливим для інших людей, щоб подивитися позитивні моменти в житті, оскільки вони, напевно, і в значній кількості, вони повинні бути тільки бачити.