Альона Воднаєва була людиною

Колишня зірка шоу «Дом-2», а нині соліст гурту «Пласма» Альена Водонаєва був людиною. Не менше, це представники сильної статі, яка дівчина вважається себе під час «Live Breakfast» на «Європа Плюс».
Вперше в готелі "U Brigade" - ведучі ранкового шоу Jem, Tanya і Ilya - проживали відкритий сніданок. У Московському Молодіжному палаці були запрошені зірки шоу-бізнесу та звичайні радіослухачі. На денному був, фактично, сніданок, конкурси, живі виступи митців та живого спілкування з ними, включаючи тест детектора брехні.
р.

Ця процедура мала пройти і група «Пласма», що складається з Максима Ліжко, Романа Черницина та Альени Водонаєва.

«Я вірю, що у вас є діти в кожному місті? радіохвилі попросили Пласму. «Я думаю, що я хотів би випустити, якщо я мав дітей в кожному місті. й
«Що ви дійсно брати?» «Все три. І крім того, великі чоловіки, приймали Альона в її чоловічу суть.

В іншому випадку досить скромно і стримано. Всупереч своїй репутації чоловічого мисливця, колеги плазми не захопили її. Але перед ходом на стадію дівчина спілкувалася з шанувальниками і навіть спробувала себе в ролі папаразії. А для слухачів та радіомовників, оновлена команда провела першу російськомовну пісню «Папер небо».

Альена Воднаєва залишила Молодіжний палац, не розкриючи інтригу, з якою солістів групи вона може мати приплив. Однак відомо, що новий співак, який залишився в компанії Max Bed.

Інші гості «Live Сніданок» на «Європа Плюс» були групою «срібло», яка посіла третє місце на останньому «Євробачення» та Томаса Н’Еверзеленого. Усі митці мали докласти зусиль для того, щоб доїхати до Молодіжного палацу. Тим не менш, зірки були щедро нагороджені бурі запобіжники з численних глядачів, які, незважаючи на ранній час, буквально зайняти зал.