Чому ми не розміщуємо різні флеш-моби? . й

Від мене. На протязі всього тижня я був затоплений посиланнями на флеш-пам'ятку - де потрібно покарати злий художник для голодування бідного собаки. В короткий час я думав, що це було завершено. Майже всі ці флеш-моби розлучаються!

Свіжа качка з Іспанії і вже встигла потерти тисячі наших однодумців. Це газета качка, присвячена нещастяній собакі з Коста-Рика.

Згідно з численними російськими блогами, Коста-Рикан художник, Гільєрмо Варгаз Абакук, підібрали траурну собаку на вулиці і прив'язали його до стіни в галереї мистецтв, щоб відвідувачі виставки могли бачити по-перше, як собака загинула голоду і спрагу. Останні серпень в Галереї Кодей в Нікарагуі. У захоплення собаки допомогло дітям, які отримали кошти від вбивця «артиста». За кілька днів тварина переповнена, доки остаточно ненажерлива собака загинула прямо на стіну галереї. Деякі відвідувачі просили звільнити тварину, але відмовилися. « » » » » » » » » » » » » » »

Дак шити великий - в коментарях до таких новин зазвичай панує справжня хістерія. Визначені читачі закликають художника розірватися від диких собак і дружньих натовпів, які будуть підписатися на онлайн-проголосування. Зареєстровано понад 1 млн.

Я бачу, що це було б так, щоб ці протестанти знали, що вони були По суті, популярні росіяни (і іноземні джерела новин) просто слідують їх носієм.

Собака не вмирає. По суті, він не був навіть голодним. Але давайте це прямо.

1,1 км По-перше, собака була названа Наталідадом не на честь Різдва, але на честь 24-річного хлопчика Наталідад Канда, який розірвав від двох Rottweilers 10 листопада 2005 року в Нікарагуі. Саме до цього заходу митець Габакук хотів привернути увагу. І ось чому, ймовірно, його концептуальна робота рекомендується експонувати в інших галереях.

2. Далі Собака не прив'язала весь день, але тільки за три години. Решта дня, який провів час у дворі галереї.

3. У Собака не зламала. Весь цей час Хабак подав йому собаку їжу, яку він купив спеціально для собаки. Я, собака виглядала худий. Але ми повинні розуміти, що не має здорового способу життя.

4. У На третій день собака Наталідад несподівано просунулася через головні двері галереї і вдало покривається. Попри те, що його зникнення привели до чуток про раптову смерть бідного чоловіка.

Де з'явиться ця інформація? З офіційного пояснення галереї Codice. Ви можете прочитати його в наступних джерелах:

1,1 км Експлуатація ГАЛЕРІЇ
2. Старе собака як оновлення мистецтва

Най дивно, що ці пояснення висять з осені 2007 року. З’ясуйте, що російські новинні блоги подають читачам інформацію про забут. Щиро вітаємо Вас з Новим роком!

Оновити: Більше інформації від Dark Lawyer - ukrfan зробив офіційний запит на музей і отримав підтвердження того, що собака була виведена і він щасливо втекти. Деталі за посиланням.

Що стосується мільйонів підписників клопотання... Звісно, це люди, які добре впливають і готові вірити найстрашніші брехні, незалежно від того, як вони нездатні. Таких людей не потрібні Himmler, пара скандальних блогів досить для них, щоб дурно поспішати, де вони розповіли журналістам.