868
Маша Малановська була терміново прийнята до Scliff
«День народження» розповідає про нещастя, що бджоли Маша Малановська. Регулярний візит до солярію перетворився на сильні опіки на 95% тіла, після чого вона повинна бути терміново госпіталізована в опіковому центрі. «Я був всі фіерські червоної», один з лікарів, які оглянули доповідачі. На найменшому дотику до уражених місць дівчина сльозила. Я працюю в клініці протягом тривалого часу, але це перший раз я бачив це. й
Причиною катастрофічних наслідків засмаги стала непристойне прагнення зірки підготуватися до весняного сезону, через який Малиновська перевищила всі допустимі норми на тривалість сеансу.
Через кілька годин дівчина мала лихоманка, весь організм почав спалювати. Біль від нестерпного болю Марія назвала амбулаторією, яка взяла її в клініку. Потерпілий солярій провів день, а потім повернувся додому, хоча лікарі наполягають на тривалому лікуванні.
Справа в тому, що при сильному тепловому опікі ризик онкологічних захворювань дуже високий, який можна зменшити тільки за допомогою спеціальної терапії. Крім того, Малиновська неодноразово виправила її форми за допомогою силікону, і він з важкого опіку може буквально «квітати», тому експерти рекомендують, що телевізор затьмарно контактує з пластичними хірургами.