Стиль Поради від Victoria Beckham

1,1 км Завжди слухайте внутрішній голос. Якщо ви щасливі з вашим відображенням в дзеркалі, якщо вам подобається спосіб, який ви одягалися сьогодні, якщо ви в гарному настрої, будьте впевнені, що ви шукаєте сто.
Це ваш особистий стиль, який не схожий на нічого.

2,2 км Я рекомендую надихати натхнення з вінтажних магазинів. Мода є циклічною, і тому в колекціях двадцяти років тому ви можете знайти щось цікаве і відповідне цей сезон. Крім того, ви отримаєте стовідсоткову гарантію, що ви не зустрінете це з будь-яким іншим.

3. У Кожен думає, що ви можете одягатися красиво тільки в теплій сезоні. Але я думаю, що ви можете виглядати ще більш стильно взимку. Все вирішується красивими черевикими, яскравим пальто або траншею і, звичайно, відмінно підібраними рукавичками.

4. У Кожна шафа для дівчинки повинна мати взуття з дуже високими підборами. Вони не тільки візуально подовжують ноги, але і роблять їх більш придатними. Після всього, коли ви стоїтьте на підборах, м'язи обтяжують і ноги виглядають привабливо.

5. Умань Що стосується кольорів, рекомендуємо спочатку звертати увагу на основні кольори: білий, чорний і сірий. Вони йдуть до більшості. Якщо колір модний цей сезон не підходить вам, забути про нього.
Не робіть вас більш красивими.

7. Про нас Якщо Ваш бюджет обмежений, інвестуйте в класику. Не поспішайте купувати щось дивне. Це особливо вірно для аксесуарів: краще вибрати себе, наприклад, сумку і окуляри і носити їх з задоволенням протягом тривалого часу, ніж пізніше пошкодити гроші, витрачені.