628
Пробити ніс папарази - 800 євро
Жерард Депардієв був дрібним 800 євро для бджільництва італійської папаразиці. 3 жовтня 2005 р. суд у Флоренції засудив французькому актору штурму Даріо Орланді.
Як сам папарази розповів на суді, він прокоментував Депардієву ходьку по магазинах південної Італії з молодою жінкою. «Зробив мене з рукою, казав мені ближче, і коли я підійшов, я вдарив голову в носі без попередження. Я не міг працювати за 4 дні, журналіст сказав. Прес-підтримка судового розгляду вже у порівнянні з атакою Депардію з відомим ударом капітана Французької національної футбольної команди Зінедін Зідан: він пробив захисник команди супротивника, італійський Марко Матерази на Кубку світу у 2006 році.
На слуху не був присутній актор. Але суддя подав вироку в нозі, замовивши Депарієву, щоб сплатити штраф за «порушення і насильство на фотографа». Репортер почав черговий судовий розгляд: його позов до моральних збитків у розмірі 1500 євро буде вважатися іншим судом.
Відомий актор раніше продемонстрував бурхливий темп. У 2005 році Депардієв зняв скандал на французькому телебаченні, закликав журналіста «ідіот» критикувати свою кулінарну книгу.
* газета р*