мусульмани протесту проти Бориса Музеєва

Вони називають його «ідеологом моральної корупції».
мусульмани Карелії проти концертів у Петрозаводській відомій російській співачки Бориса Музеєва. Тур заплановано на 19 травня. Голова Карельської мусульмани за адресою Міністра національної політики та зв’язків з релігійними асоціаціями назвав майбутній візит художника «визнання суспільством», а Мойсеєва «ідеолога корупції моралі». Співак, однак, не збирається скасувати тур. Мойсев додав, що такі слова муфті наступають як до нього, так і до всіх митців Росії.

Ви можете сказати, що ви хочете, але ніхто не має права ображати людей, не знаючи їх суть, не знаючи їх життя, життя. З точки зору конфіденційності, які надають право на конфіденційність? Я вірю, гарне, добре, тепле, неповторне шоу. Що робити з ним? Я не даю свою конфіденційність для всіх, і я не даю його нікому. Я запитую аудиторію, що вони роблять у вільний час або як вони витрачають. Моя ідея – гуманізм, не переверсія, як кажуть. Вони повинні спочатку дивитися мій шоу, а потім зробити свої звинувачені заяви, Борис Мойсеєв пояснив до RSN.

Це не перший раз, що мусульманське суспільство спробувало запобігти концертам деяких російських поп-зірок. У березні минулого року Рада імамів Махачкали опублікувала список музичних колективів і митців, зовнішній вигляд якого, на їх думку, в Дагестані надзвичайно небажано. Тоді цей список включений, зокрема, Сергій Пенкін, Шура, Верка Сердючка, Жанна Фріске, група VIA «Гра», «Reflex», «T.A.T.U», «Бриліант», «Метальна коррозія», «Фактори», «Leningrad», «Beasts», «Guests from Future», «Agata Christie».