Голлівудський актор Wesley Snipes вирок 3 роки в тюрмі

Голлівудський актор Wesley Snipes вирок 3 роки в тюрмі
Американський актор вирокував три роки
тюрма для ухилення від сплати податків.

3250Р. 3700Р.

Крім того, актор повинен сплатити штраф за $ 5 млн. Вирок, що накладається на актора цього економічного правопорушення, є максимальним. У 2006 році було привезено угоду про відхилення від сплати податків у розмірі 7 мільйонів доларів США. За словами своїх адвокатів, актор не усвідомив, що він діяв незаконно.
Під час судового розгляду юристи подали три десятки листів з сім’ї, друзів і співаків, які описують його тонкий характер. Захист наполягав, що Сніпес відповідав підвішеним вироком, оскільки він не був допущений до розгляду.

Сам актор у своїй фінальній виступі назвав себе жертвою «відчуття знань у сфері юриспруденції».

«Я ідеальний, наївний, чуттєвий художник, керований духом і пошуком правди, ігрантом науки права і фінансів. Моя популярність і багатство привабили вовки і котлети, які прийшли до мене, як мухи для м'яса. За його словами, у нього були кращі наміри, які перешкоджали йому від усвідомлення відсутності освіти.

Незважаючи на зусилля адвокатів актора, щоб пом'якшити покарання, вони не змогли зробити це.

Wesley Snipes також відомий глядачами в трилогії Blade, а також фільми Destroyer, Пасажир 57, Гроші поїзда та багато інших фільмів.