Ауди cgorela до тла за 5 хв

Що може статися в житті. Люди пішли в котедж барбекю, щоб обсмажити, і закінчилися тим, що новий Audi A4 2.0T з пакетом DTM вигорнув на землю 5 хвилин. Все почалося з невеликого вугілля на підлозі. Ми завжди раді!

Згідно з особою, яка була безпосередньо залучена: Поїхали в котедж, обсмажуючи шашлики. Були чотири з нас, два обох сексів. Ми всі поїхали на одному автомобілі, новий Audi A4 2.0T з пакетом DTM. Прибув 10 п.м., смажені шашлики, мирно відверті, гриль, пішли на ліжко.
Варто відзначити, що власник Audi, він також є власником дачі, як правило, рідко йде на дачу, тому сайт є цілим танцем з необрізним сухим минулим роком травою.
Так сталося, що ми обсмажили барбекю довгий час назад вночі і перемістили барбекю під лампою ганку, щоб він був видимим. Автомобіль відпочиває в 5 метрах від тихого вечора досить безпечно, так як здавалося б, відстань, особливо з тих пір, поки гриль під наглядом.
В цілому ми прокидаємо наступний день. Дівчинці з'ясували, як «зберегти швидко, нехай більше барбекю для сніданку...» За 5 хвилин, коли я залишаю будинок, один з них щасливо поінформував мене, що вона вже запалила гриль. Я думав, що погода була гарною, але вітер був дуже міцним. У барбекю залишилася тільки одна дівчина, і залишила на 30 секунд. Я повернувся і я чую крі цієї дівчини, яка була лівою на грилі, що щось горить тут !!! Я бачу, і поруч з мангалом просто lit the трава, тобто щось з нього знизився. Все, що відбулося в чергове, так швидко, що я пам'ятаю його, якби уві сні. Тільки тоді, враховуючи все, аналізуючи наші дії, можна зробити висновок, що можна змінити щось, і, можливо, ні.

В той час як я побіг на грилі не влаштовує 10 метрів, вогонь виросло в добре 1,5 матів діаметром. Я зрозумів, що мої ноги не могли б помити. Я кинувся в будинок, де сплячий власник дачі ще витягував його штани на ліжку. За моїм серйозним шаутом "F***, швидко їздити на машині, інакше ***!" Він кинувся до автомобіля, я пішов з ним, тримаючи всю воду, яка може бути захоплена в другому з мене. До мене з'явився автомобіль, під яким вже спалюється трава і стрибає в її власник. Що таке вогонь за секундами вдалося розбити діаметром 10 метрів!
Водій швидко приводить автомобіль назад до дороги. Я все ще борюсь на станції. Все це відбувається при в'їзді в будинок, вогонь покривається неймовірною швидкістю, покриваючи метр за метром. На стартер немає води, тиск слабкий. Водій подає, що його автомобіль знаходиться на вогні. Я здаю, s**, отримай вогнегасник, швидко. Тут сусід стрибає з найближчого місця з відро води. Я захоплю відро, кисть через вогонь до автомобіля, розслабляючи все волосся на голові. До того часу він отримав там, водій вже провів все пожежогасіння, і щось між екстінгером, такими як великий аерозольний циліндр і ті, які зважали на стінах в будівлях, тобто для дуже гідного автомобіля пожежогасіння.

Я зіткнувся під дном відро води ... нульовий ефект від усього цього гасіння !!! Весь автомобіль вже не підійшов, це горіння з усіма його можливою, це страшно, що щось може вибухнути в ньому. Я закликав пожежників. В цілому, з моменту пожежі, поки ми не зупинилися гасіння автомобіля, максимум однієї хвилини, або, можливо, менше, пропущений.
Пожежний вогонь на ділянці продовжує підгортатися, вже обпалюють огорожу на сусідніх ділянках. Я і сусіди заливають відро по краю горіння трави. Я повинен сказати, що нам дуже пощастило, що вітер був продув у напрямку дороги і він з одного боку заблокував шлях до вогню, якщо вітер був в іншому напрямку, можливо, автомобіль залишився живим, але є сухий ліс і решта села. На сто відсотків с. буде ходити.

р.

Припинили вогонь на станції. вітер тихий. Автомобіль спалюється до землі протягом 5 хвилин. Дякую за те, що пряжа не вибухнула (і кажуть, що вона вибухає 7 відсотків часу). Будинок цегляний, не вловив вогонь, і тому будинок може згорнути. З авто було тільки металеве тіло. Колеса розтоплюється, двигун, підвіска, все впав, нічого не залишилося в салоні, тільки крісельні рами.
Цікаво, що тут немає підсилювачів на Audi.
Ми виявили, що Audi є шумоізоляцією, або ізоляцією дна, але щось схоже на структуру фіброзу, як скляна вата або щось схоже. Що зламав у другому. Поставивши його неможливим.
Автомобіль застрахований, починається червона стрічка.
Для всіх бажаючих помітити, як невеликий кут перетворюється в застрахований елемент.
Ми розуміємо, що, як і чому, викладання не потрібно, просто трохи речей при спілкуванні з вогнем не буває. Завжди бути обережними!
Я забув, щоб розповісти вам, вогнегасники прибули в 40 хвилин, але це було закінчено.