Романтичні свята соліста «Фактори»

Соліст групи «Фактор» Ірина Тонєва давно мріяла про перехід до Парижа і живе трохи в цьому самому романтичному місті світу. Недавній, це мрія співачки. У столиці Франції Ірина провела весняний відпочинок.

«Я довго хотів провести довгий час в цьому місті», - приймав художника. - Щоб відчути і зрозуміти її, спілкуватися французькою мовою. А коли дівчата і я записав нову пісню «Дже твіме», я зрозумів, що вона була ознакою, і на наступний відпочинок я пішов там.

«Я любила атмосферу цього мисного та надійного міста» Я теж здивував кількість кафе. Здавалося, що всі жителі міста або відпочивали або працюють у цих закладах. Легкість Парижа дуже приваблива, але має деяку магнітну стриманість. й

У Парижі Ірина Тонєва відвідала всі найвідоміші визначні пам'ятки: Нотр-Дамський собор, Монмартр-Бульвер, Champs Elysees. Ірина не ігнорувала Ейфелеву вежу.

З кожним днем я віддаю найцікавіше - походи в верхню частину Ейфелевої вежі, але потім погода знезадувана, і я зумів насолоджуватися нею тільки вночі. Вежа Eiffel, сяюча в вогні, з'явилася до мене, як НЛО. Я настала на нозі протягом 15 хвилин і не могла виглядати диво.

Яка найбільш цікава, французька мова Ірина практично не потрібна, адже в Парижі вона зустрічала російську танцівницю кабарету «Парадіз Латинка» Володи, яка живе там понад 10 років, а з колишньою моделлю і співачкою Леною.

«Аквінт з Володою і Леною був необхідний дихання батьківщини», - сказав Тоньєва. Коли і з ким я побував на Паризькому кнопці завод? ?

За 10 днів, проведених у Франції, співачки вдалося не тільки оцінити красу Парижа, але й відвідати на північ країни, в Нормандії. «У місті Де Вілл я пішов на берег Атлантичного океану», - розповідає соліст заводу. Я не подбаю, що мої кросівки змочилися, бо стоячи на березі, відчував реальне щастя і свободу.

Також співак пішов на екскурсію до р. Лойрі 250 км від Парижа, де замки Французьких царів і парків з алеями, по яких відомі монархи, такі як Марія де Меді, прогулялася. Останні дні відпустки Ірини провели у місцевій танцювальній школі.

«Я взяв участь у фейк-сучасі, хаосі, хіп-хопі, тавінгі, замки», – розповідає співак. - Дуже цікаво.

Як і всі дівчата, Ірина Тонєва провела деякий час і гроші на покупках. У Франції актриса купила блакитну трикотажну сукню, дизайнерські ювелірні вироби, японський дизайнерський годинник у вигляді маленької бані, постільної білизни, сумок, значок і навіть барвистих шкарпеток. "Я був захоплений цим містом з визволеними і відкритими людьми поцілунки всюди і роблячи компліменти на кожному кроці", - каже Іра. Тепер я співаю «Je t’aime», я буду пам’ятати Париж у квітні та його енергією. Тексти пісень, а це означає: Його романтика завжди буде з собою.

Днів і ©