Бездомний має власний причал (2 фото)

Половина минулого одинадцяти. Це поле темно зовні. Але на перехресті вулиць Футхіл і Coolidge горять вогні. Підібрати їх в цей пізній час, щоденне зібрання 30-40 осіб для прослуховування вулиці проповідника.

Це чорний район на сході Окленд. Вдень, і вночі, не відчувається прямо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Причал - молодий чоловік сорок. З короткою бородою в бейсболці, светр з розміром і старі джинси з висушеними фарбами. Слухачі кріпляться бумами. Майже всі вони чорні. Я знаю, що ім'я проповідника є віннсент Панніко. З 1998 р. він проповідував, що Біблія правдить бездомним людям. За останні п'ять років він жив на вулицях зі своїм локом. Працює в день, де ви повинні. Він спить, загорнуті ковдрами, під деревоми поруч. Приступає до придбання їжі, а також до водоростей. Він дає їм як бездомний після його сермону.

Десять років тому він був різною людиною. навчався в аспірантурі престижного університету Берклі. Я збираюся бути істориком. Не особливо релігійний. Він одружився, став батьком. Але...
Ви бачите, Вінсент пояснив мені сьогодні, я раптом почув виклик Святого Духа.
- Як це?
- Я не знаю, як його пояснити. Але я зрозумів, що я не можу жити до. Я вивчав Біблію в античному івриті. У Євангелії я був захоплений пророками Старого Завіту. Я просто усвідомив, що я мав піти і проповідувати слово Бога до бездомних людей. Моя дружина мала нагоду. Я почав забирати людей на вулиці і приносити їх до нашої квартири на ніч. Власники викопували нас з однієї квартири, а потім іншого. А потім моя дружина взяла сина і залишила мене. Він болить багато. Я люблю сім'ю, але я не можу зробити інакше. Як і всі інші, купуючи комп'ютери, DVD-плеєри і автомобілі за межами своєї потужності. Святий Дух заповнив мене і назвав мене, щоб проповідувати. Так я втратив свою сім'ю і стала бездомним причалом.

Я не знаю нічого про Вінсента до завтрашнього дня. Він був присутній в Сан-Франциско літопис в суботу вранці. Щоб бути чесною, стаття мене дивилася. З повагою, в Америці ви знаєте людей, які готові жити вірою. І пішов до Дубленда, щоб зустрітися з цим чоловіком.

У своєму сермоні Вінсента дуже часто цитував повідомлення святої Апостола Джеймса, що віра мертва без хороших робіт. І сказав він про «живу воду», цитуючи Євангелію Івана. Чудово, це місце було лише з поточного недільного читання про Ісуса та Самарітану. Після того, як сирмон, буми отримали свої сендвічі, деякі за пару доларів. Одне з них ламав очі. Брат Вісенте лікував рану з деякими медичними розчинами, після чого наноситься бандаж. Навпіл або кам'янистий хворий промивають неяскравими словами подяки.

Коли він був над, Вінсент і я пішов по куту. Там, біля барредного вікна магазину, поговорили ще півгодини. Це було простіше спілкуватися, але це було холодно зовні. Вінсент дав враження від дуже розумного, розумного і щасливого (!) людини. Він навіть добре зрозумів, що православні засоби : Нарешті дав йому ікону Богородиці з Єрусалиму. Ми захопили. Я побігаю машину, щоб приїхати до теплої сім'ї, і він блукнув до міського парку.