Повітряна куля $100

Підліток з Великобританії був відхилений £ 50 (близько $100) за забруднення, пише Щоденне повідомлення електронної пошти. Max Tuizell, 16, був спійманий на благодійному заході в Ньюкасллі для ... він кинув гелієво-паливо повітряну кульку.

«Я купив кульку гелію для перекусу сміятися», - пояснив підліток. Тоді я кинув його, і це хлопець прийшла і відчував мене прямо. І він навіть не дав мені шанс підібрати сміття.

Проте, влада не продемонструвала за порушення і давала йому 28 днів, щоб сплатити штраф. В іншому випадку він буде мати справу. «У деяких випадках такий захід може здатися суворим, але в ім'я чистого і безпечного міста, ми повинні зробити зрозуміло, що таке непристойне не буде переноситися», - зазначив Стівне Саваж, директор з нагляду і охорони здоров'я.

Лорраїн Твесел, мати «молодого злочину», вирощеного діями поліції: «Це так багато прикладів серйозного забруднення навколо нас!» «Я готовий захищати невинність сина в суді, але він зараз боїться, він буде вважатися злочинним, якщо я втратив. й