"Секс і місто" переробка "Індіана Джонс"

Лірична комедія на основі культу
Після виходу серії в Сполучені Штати ввели 55.7 млн.
долари. Тим часом творці картини чекають
Для значно меншої кількості близько $30 млн.

р.

Фільм «Секс і місто», який прем'єрував в Сполучених Штатах минулого п'ятниці, за перші вихідні зібрали офіс коробки майже в 2 рази більше, ніж творці картини очікувані. Головний дохід прибув у п'ятницю - $ 26 млн. У Манхеттені були навіть черги для театрів. Переважна більшість глядачів (85%) є представниками прекрасної статі.

«Це щось неймовірне. Яку аудиторію продемонструвати, викликає захоплення і timidity, поділилася своїми враженнями актриса Sarah Jessica Parker, провідна актриса - журналіст Carrie Bradshaw.

Тим часом після перегляду фільмів були поділені види аудиторії. На веб-сайтах, форумах та чатах мешканця Нью-Йорка розміщено протилежні відгуки — від «попередньо написано, поганий сюжет, погані персонажі, поганий фільм» до «Посмертно я потраплюся — з матір’ю. й

Деякі шанувальники знайдуть історію чотирьох друзів «сюрпризно правда», а інші назвали фільм «втеча з реальності».

"Ні я, ні мій подруги мають половину-мільйон-дельлар квартири, 500 взуття, або гарячі хлопці, які лікують навколо", - написав Нью-Йорк Times.

Серія «Sex і місто» була заснована на книзі однойменної назви Candace Bushnell, автора колони в Нью-Йорку Спостереження, в якій вона залізно охарактеризувала відносини між чоловіками і жінками – мешканцями сучасного Нью-Йорка. Шість сезонів культової серії транслювалися на телевізорі з 1998 по 2004 рік.