759
Париж Хілтон Недосвідчена вагітності
Скандаловий соціальний Париж Хілтон не перестає гасити громадськість. За словами чуток, багата блондинка очікує малюка. Паризький з'явився в одному з барів Лос-Анджелеса в щільному наряді сукні, під яким був явно помітний характер.
Прес-секретар зіркового гіреса активно заперечує чутки, хоча парафія розповіла про батьківство в одному з останніх інтерв'ю і висловила її бажання мати велику сім'ю.
«Я хочу мати дитину, але не зараз, я занадто зайнятий прямо зараз. Я думаю, що я буду готовий до цього етапу наступного року, Париж сказав британському журналі Heart.
Париж і його наступний хлопець Benji Madden був знайомств тільки за три місяці, але Benji вже супроводжував Париж на всі закордонні поїздки, включаючи численні візити до Росії, і живе з нею в Лос-Анджелесі. Пара ніколи не ламається за хвилину, а сам Париж стверджує, що вона ніколи не була щасливою.
Ми любимо один одного дуже багато. Щодня Benji дає мені романтичні подарунки і пише красиві листи. Він має серце золотих, Париж сказав США Магазин.
Нагадаємо, що чарівність ситуації додає той факт, що Банджі – музикант групи Good Charlotte, має двоє брата Джоель, який нещодавно одружився кращим другом Парижом Ніколічі. Ніколь і Доель мали дочку в січні.
Можна тільки вгадати, якщо Париж збирається приєднатися до Нікола і присвятити себе мамі або якщо це ще провокація так улюблена зірка білявка.