Домогаров не прийде на похорон сина

Останній вікенд, старший син актора Олександра Домогарова помер. У понеділок похорон 23-річного Дмитра, який загинув від травм в автомобільній аварії.

П'ятниця вночі. На мокрій дорозі після дощу одна з водіїв не вдалося керувати. Автомобіль, що росла на тротуар, буквально вкрита групою молодих людей. Головний удар впав на Дмитра Домогарова, він отримав серйозні травми. Інші хлопці живі.

«Чи загинув відкриту травму мозку в суботу ввечері», - сказав лікар No 36, де був прийнятий Домогаров. Лікарі зробили краще, але пошкодження занадто серйозним. Його передня кістка і ніс зламалися. й

батько молодого чоловіка не зможе супроводжувати сина на останню подорож, писати «Нові новини». Він пішов на екскурсію до Ізраїлю, і не може бути в столиці до п'ятого дня після смерті сина. Все подбає про похорон на плечі матері Дмитра Наталії Сагоян.

«Дуже життєві обставини ми не спілкувалися з Наталією або Діма» Олександром Домогаровим - Це дійсно важко для мене зараз.

Попри те, що він прийде на похорон, актор відповів, "Я буду робити все краще, щоб дістатися". Якщо немає, буде 9 днів. . . ?

«Для нас це величезна гора», - розповідає Дмитро Наталія Сагоян. - Ми не можемо сказати нічого більше.

Він ніколи не прославився своїм відомим батьком. Нещодавно закінчив Московський державний університет економіки, статистики та інформатики, працював в банку. Згідно з друзями Дмитра, в серпні він був збираний своєю подругою.

За словами Комсомолської правди Дмитро піднявся матір'ю. Олександр Домогаров пішов з сім'ї, коли перший Взаємодія з першою родиною, актор не підтримує, особливо скоро Домогарова в шлюбі з акторкою Ірина Гуненкова народилася ще один син, Олександр, який зараз 19 років.

Ім'я *