Підліток з Індії, висота якого становить 58 см, вважається найменшою особою у світі

14-річний Йочи Амж менше середнього дворічного і вагою 5 кг.

Має спеціальну форму карлики - ахондроплазія і вона не виростить ще сантиметр.
Всі речі та ювелірні вироби виготовлені спеціально для неї. Вона спить в крихітному ліжку і використовує спеціальні страви і столові прилади, тому що звичні для неї занадто великі.
Незважаючи на це, вона йде в регулярну школу в Nagpur, центральна Індія, де вона має власний невеликий стіл і стілець. Вони лікують її як нормальна школярка.

Yochi має такі ж інтереси, як її однолітків: вона любить дивитися DVD і красиві наряди.
Вона сказала, я пишаюся своїм зростанням. Мені подобається, що вони приділяють особливу увагу мені. Я не боїться бути невеликими, і я не шкодую його. Мені подобається інші люди. Я люблю тебе, люблю тебе. Я не відчуваю ніякої різниці. ?
У рідному місті Йочі є міні-целебрість. Люди приходять побачити її, поговорити з нею. Деякі люди поклоніння Yochi як бог.
Вона навіть випустила альбом з улюбленою індійською зіркою, Mika Singh.

р.

Її мати, Ranyana Amge, 45, сказав:: Коли народився Йочи, вона виглядала як нормальна дитина. Ми навчимося її хвороби, коли Йочи було п'ять років. Ми проконсультували фахівців і вони сказали, що Yochi буде залишатися такою назавжди. ?
Йоті є амбітним і сподівається на роботу в Боллівуді
Вона каже: «Я хотів би працювати в великому місті, як Bombay, робити фільми і побачити Лондон і Америка. й

батько, 52-річні Кішані Я не можу уявити день без неї. Я люблю її дуже багато і дуже горді її. Багато гурусів приходять бачити і благословення її. Вони молилися за своє щастя і довгого життя. ?