733
Педаль! Ми з електрики.
Якщо ви є однією з тих людей, які скаржаться на те, що не вистачає часу і грошей, щоб піти в тренажерний зал, це час, щоб зупинити змивання і промивання. Спеціально для вас придумав один чудовий гаджет, який допоможе зберегти форму, а також заощадити на електриці. У мене є можливість стати улюбленим з наших читачів.
Винахідник, коротке ім'я якого звучить як Pedal Powered Gadget зарядний пристрій, іншими словами, «педаль зарядний пристрій», не так давно представлений в Китаї як універсальний засіб зарядки акумуляторів будь-якого пристрою, який має USB-накопичувач.
вихід.
О, спорт! Ви економите електроенергію!
Для того, щоб принести пристрій "селедий" до життя, необхідно їздити на "педальській зарядці" і що є сила для педаль своїми руками або ногами. І чим більш інтенсивним є спина, тим швидше і краще буде насичений акумулятор.
До речі, цей чудовий пристрій має ще одну перевагу. Він може виконувати не тільки роль механічної зарядки, але і служити освітлювальним пристроєм. Тож я впевнений, що власники цього мареля технології не будуть нудні з довгими темними вечорами!