646
Як поділитися сімейним ліжком
Неважливо, скільки коштує сімейне ліжко, хтось все одно не має місця. З одного боку, ковдра ковзає, не без допомоги одного з подружжя, вони потрапляють в купу подушок, внаслідок чого хтось займає володіння цілою м'якою зоною - другий повинен повісити в вузькому куті підкореної території.
Для себе я знаю, як незрівнянно це спати, а не власних волюцій, забитих в куточок. Немає sighing, не перевернувшись, не вмираючи, отримувати комфорт... І показати міцність персонажа і поділити спільне ліжко на «молоде» і «мін» якось не вистачає міцності.
Так дизайнери зробили це для нас. І за умови «двох» постільної білизни з маркуванням наноситься безпосередньо на лист. І хоча це маркування не є кам'яною стіною, надійно захищає половинки ліжка від нічних заготовок, тепер буде набагато простіше розділити спальний аеродром. Особисто я віддаю перевагу вертикальному розмітці. Але дизайнери вирішили, що вертикальний «сепаратор» краще буде виглядати на спільній темній ковдрі. Добре, вони творчі люди, вони знають краще.