Найочікуваніший захід цього літа - народження близнюків до Анджеліни Джолі і Бред Пітт - відбувався раніше, ніж запланований, але він не став менш значним. На всіх напрямках обговорюються народні депутати України, які живуть в Україні.
Де Брад Пітт був під час пологів, як батько Джолі відреагував на народження малюків, що це настрій молодої матері, скільки буде оплачено парі для перших фото малюків і що мер Ніцца сказав - очевидно, наступне поповнення в сім'ї Джолі-Питта має безліч аспектів.
Коли лікар Мішель Сусман допоміг дітям народжувати (Дуже з'явився кесаранський розділ). Шилох Нувел також народився за допомогою кесарану, Брад Пітт був поруч, і жінка в трудовій праці була чітко відомо про те, що сталося. «Це був епідуральний, тому Анжеліна свідомо, розмовляючи і сміятися», - сказав він. - Вони були щасливими.
Брад Пітт особисто допоміг вирізати пуповинний шнур новонароджених. Як захочився лікар, актор насправді його помічник.
«Дуже було дуже спокійним, дуже зібраним і щасливим бути присутнім на народження своїх дітей. Він був дуже емоційним, сказав Сусман.
За словами лікаря, мама і малюки залишаться в лікарні під наглядом лікарів на деякий час. «Діти дрібні. Вони з мамою і тато і прекрасно тонкі, лікар сказав. Про причини передчасного народження Анжеліни. Відомий, що народження дітей очікується трохи пізніше. Однак кесаранська секція повинна бути перенесена «за медичними причинами» для того, щоб малюки народилися в «Кращих умовах», - пише Наскільки тиждень.
Вже заміжні люди до неї завітали нову матір. батько актора, Джон Войга, також буде раді бачити маленькі онуки, але через не дуже добре налагоджені відносини, батько і дочка рідко дивляться один одному.
"Я просто в сім'ї небес!" - сказав він Анджеліна Оскар - Це просто чудово. В цьому світі ми можемо сподіватися на здоров'я матерів і дітей. Я дуже рада. Якщо я називався сьогодні, я б там.
Не менш щасливий і мер Ніцца Крістіан Естросі. До пологів він сказав, що майбутні діти стануть почесними громадянами Ніцца. Після народження Кнокса Леона та Віденського Маршеліну, мер також висловив сподівання, що в майбутньому близнюки хочуть стати французькими громадянами.
У неділю Estrosy показала свідоцтва про народження до Knox та Віденського. Точний час народження близнюків 18.27, 12 липня. Вага хлопчика становить 2.270 кг, а сестра була важче 10 грам.
І в той час як Анджеліна і її новонароджених діти знаходяться в клініці, в пресі є спекуляції про вартість перших фото близнюків. Вони вже купили права на $ 11 млн. Якщо так, то в місяць або два, кожен зможе подивитися на фото п'ятих і шостих дітей Джолі і Пітта. Нагадуйте, що пара вже підняла прийнятий Маддокс, Захара та Пакс, а також власну дочку Шилох Нувел.