Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

5 Продукти здоров'я Усередині і

Список найсвіжіших продуктів для здоров’я серця, схуднення та здорової шкіри.

Вживати ці продукти регулярно, які допомагають зберегти здоров’я. Це дієта, що надає вам клітковину, протеїну та здорові жири, які допомагають контролювати нормальну вагу та підтримувати здоров’я всього тіла.

1,1 км Зелена квасоля
Вирощування високофіберних овочів, таких як зелена квасоля може допомогти запобігти збільшенню ваги або навіть сприяти втраті ваги без дієти. Цей висновок було досягнуто науковцями, які опублікували нове дослідження в журналі Nutrition. Вчені виявили, що жінки, які збільшили споживання клітковини, втратили вагу в цілому порівняно з тим, хто не отримав достатньо клітковини.

Вчені отримали формулу: споживаючи 8 грамів клітковини для кожного 1,000 споживаних калорій призводить до втрати близько 2 кілограмів протягом декількох тижнів.

2. Лосось
Омега-3 жирні кислоти, які знайдені в жирній рибі, такі як лосось і тунець, може підвищити захист шкіри від пошкодження УФ. У дослідженні опубліковано цей рік в Американському журналі клінічного харчування, вчені виявили, що ті, хто ate всього за 5 грамів омега-3-багатих риб, щотижня знизило розвиток преканатних уражень шкіри майже на 30 відсотків. Вчені вважають, що омга-3 виступає як щит, захищає клітинні мембрани від шкідливого впливу вільних радикалів.

3. У Береза
Просто склянка суміші ягід (наприклад, малини, полуниці, чорниці) на добу 8 збільшує рівень «добрих» холестерину в крові і знижує артеріальний тиск. Це пов'язано з змістом різних поліфенолів, антоціанів і еллагієвої кислоти.

4. кавун
Дослідження показують, що продукти харчування, які в основному складаються з води, таких як кавун, допомагає підтримувати довгострокове почуття повноти і споживаючи менше калорій. Цікаво, що питна вода не має цього ефекту. Кавуна – 92 відсотків води, а також добре джерело вітаміну С. Червоного кавуна також містить лікопен, антиоксидант, який захищає від хвороби серця і певні раки.

5. Умань Томати
Помідори, як апельсини, полуниця і брокколі, містять величезну кількість вітаміну С, відповідальну за гладкість і юнальність шкіри. Допомагає раніше утворення зморшок і вікової сухої шкіри. Червоні овочі також містять лікопін, який захищає шкіру від ультрафіолетових променів.