Саакашвили

Грузинці, які живуть по всьому світу, повинні протестувати проти дій Міхеіл Саакашвілі. Цей заклик через особистий блог поширений популярний телеведучий грузинського походження Tina Kandelaki після страшних подій в Південній Осетії.

«Я думаю, що чашка терпіння переповнена і Грузинська по всьому світу повинна протестувати дії Саакашвілі і що це смородина робить!» Ми завжди були проти агресії, війни та кров’ю. І мій народ давно проти Саакашвілі.

Канделакі наголосив, що Президент Грузії розпочав війну не тільки з Південною Осетією, але й власними людьми. Самі Грузинські самі проти агресії та кров’яної хвороби. «Гіпертрофіє ванність, багатопоглинає гіпертрофідним самолюбом і дуже, ставити його легко, нестабільною нервовою системою – не кращими радниками Президента», – укладає присутніх.

Як вже написано Днів. Ру, на ніч п'ятниці, грузинські військові формування з підтримкою важкої бронетехніки та авіації спробували бурити столицю Республіки Цхінваллі. У результаті за попередніми даними, загинув понад тисяч жителів. Російські миротворці, розташовані в районі, також постраждали втрати. Тільки запровадження підрозділів 58-ї армії Міністерства оборони РФ в передмісті Цхінвалі змушені виводити Грузинські утворення.

У результаті тисячі жителів стали біженцями – місто практично повністю знищено грузинською артилерією. У багатьох регіонах Росії відбулися мітинги проти дій Президента Саакашвілі. Включаючи в Москву, де представники молодіжних рухів «Молода Росія» та «Наші» та осетинська діаспора chanted: «Росія, економія осетиції. й

Політичний вчений Олексій Жаріх в інтерв'ю з Дням. Ру привернули увагу на «специфічну» позицію західних країн, в першу чергу США. Американські «експерти» кажуть, що після припинення вогню міжнародні миротворчі сили повинні бути розгорнуті в регіоні, оскільки Росія більше не є нейтральною стороною до конфлікту і не може продовжувати миротворчу місію. Повідомляється, що Росія вступила на територію Грузії, CNN постійно показує наші танки і не слово про обстріли Цхінвалі до дня. Завдання полягає у відштовхуванні Росії з регіону. А потім очистити територію як в Югославії, Кокотіті та Баґапаші, щоб відправити в Карадзік в Гаазі, а в Цхінваллі покласти ще одну позиційну площу ракетного захисту США. Дуже зручне місце, укладається Жаріх.