Дмитро Відьма дав радіостанцію

Два роки минуло з дня, коли ляка і скромний хлопчик з Мінська раптово зарекомендували з телевізійних екранів: «Візард, ви найкращі!» Він сказав, що він виграв на Старій фабриці-6 Віктора Дробиша, а через рік він блискучо виступав на конкурсі Eurovision Song 2007, де, під суворим керівництвом Філіпа Кіркорова, рідна Білорусь вперше приніс до фіналу змагань. Про це заявив співак, що для нього почалася справжня битва. Дробиш і Кіркоров не міг би поділитися своїм молодим талантом протягом тривалого часу, їх гучні покази в ЗМІ тривалі місяці. Виявилося, що відходи. Продюсер Дмиа Білана був композитором Олександром Луневим, який створив знамениту пісню «Ніколи піде тебе» на «Євробачення-2006». дебютний альбом Sorcerer “Ангел в Дощі”, згідно з планами виробника, слід випустити цю осінь.

р.

р.

546144

- Дмитро, що твій альбом буде?

На дисках буде записано CD-програвач. Також будуть пісні, написані мною. Альбом виконано. На часі було одне з моїх пісень. Нехай вони додадуть щось інше. Я пишу багато пісень, але вони сильно відрізняються музичним звучанням і концептом з композиціями, які будуть представлені в альбомі. Синя буде одним або двома. Решта пісень буде максимально наближена до поняття «формат».

Композиції Олександра Лунева, які ви виконуєте зараз, близькі до поп. Але на останньому слов'янському Базарі у Вітебську ви з'явились у вигляді скеля. Зміна вашого зображення?

Я був в образі і подобі себе. Я дуже радий, що мій виробничий центр не завадить мого зовнішнього вигляду на слов'янському Базарі, і радісно дав мені піти там, незважаючи на те, що подія була некомерційною, тобто безкоштовно. Все розуміє, що я громадянин Білорусі. У Вітебську, я бачу два нові пісні, ті, що я люблю, я побачила себе на сцені, шлях я хочу, як я уявляю себе.

до Ви збираєте себе як рокер?

Не знаю, що я скелястий, я не можу назвати пісні, що я співаю рок-актив. Вже трохи більше живих інструментів, ніж зазвичай, більше значення в словах, більше голосу. Це пісні в професійному звукі, на двох мовах. "У венах" і "Сучасник". Я зафіксував себе, виробник не заважав. Всі гроші, які я заробив на ньому. У мене вже 17 треків. Це пісні, які тільки близькі люди чули.

Де можна почути маси істинної відьми?

Не так довго, любителі дали мені інтернет радіо. Інтернет неокулят ... Створено секретними відвідувачами мого форуму. Радіостанція транслює свої твори 24 години на добу. Я пішов з одного виробника до іншого, що еволюція буде відбуватися. Це рік. Не чекаючи змін, вони вирішили пропагувати свою роботу на маси. Ми створили радіо, дуже інформативний форум, який повністю компенсує мертвий офіційний сайт. Зараз готують неофіційну інформацію про мене як композитор, автор, співак. Я дивлюся все. Я піклуюся про всіх думок. Форум фанатів – це своєрідна фокус-група, експертна спільнота, яка оцінює свою роботу. Я виводимо висновки і зробіть деякі налаштування. Таким чином, за спільними зусиллями, мої роботи несуть. Я можу бачити від реакції своїх шанувальників, як пішло пісня. Це громадська думка, і неупереджений, тому що якщо говорити погано, то вони говорять так.

Як ви бачите себе в десять років?

У десять років я співаю, що хочу. Або, можливо, пісні для дітей. Мапа Я пишу саундтреки для мультфільмів. Я дуже хочу. Не до Дісней, але до наших росіян.

- Ви взяли участь у шоу "Дві зірки", і там не пропустили уваги відомого коханця високих чоловіків Алла Пугачева. Що таке, як бути пелюсткою від Дая?

Дуже приємно, але я подумав про щось інше. У мене є багато поваги Алли Борисова Пугачєва, але це не так, щоб я шуок, бо я мав мету – піти на сцені і співати. Отримую хвалію від господарів, я просто вийшов і сян.

Ти хто залишив на сцені?

Коли ви входите в Канаду з цими дуже дріжджами, які блукають там і газ випускають, які запахи дуже смачні, навряд чи ми. У нас є хороші люди. З людської точки зору я люблю Сергія Лазарєва. Він може сидіти на столі з вами. А з музикантами сидять на одному столі, на відміну від інших артистів. Так само я роблю весь час з моїм балетом, з музикантами. В кімнаті людей немає такої речі, як ви музиканти. Як спостерігач, я дивлюся на неї все, і це викликає мене деяку повагу.

Яке шоу-бізнесу ви спілкуєтесь?

до Немає, дійсно.

Ви відчуваєте, що ви є частиною партії?

до Ні, абсолютно... Партія музики має досить віддалене відношення. Це не концерт, але люди просто збираються дізнатися, хто має круте кільце на пальці, який має більш гладку ніжку, яка має більш коротку спідницю.

На вечірках багато хто любить буксирування в променях зірок.

- Я ніколи не сподобалося. Для того, щоб бити в чужих променях, багато слабкої людини. Тому що це все гойдалки, як пісок. Іноді людина, яка нічого не отримує, отримує PR за рахунок когось іншого, і без того просить свою згоду, а потім заливає бруд на одному за рахунок якого він публічно. Можливо, для деяких це спосіб бути. Але не мені. Тому, ніхто не чув, що я кажу одне погане слово про Філіп Кіркоров, незалежно від того, скільки статей було надруковано про Філіпа, сказав це, п'ятий або десятий. Я не маю морального права сказати про будь-який поганий.

- Чи можна ви?

до Звичайно, ви можете. Язик без кісток. Щоб сказати щось погане не будувати будинок. Але це невибагливий бізнес. «Дупа баркс, караван.» Це повинно бути мій випадок.

Скажіть мені про ваших хобі...

- Люблю коричневих ведмедів. Хочу відкрити рахунок, щоб допомогти їм найближчим часом. Ведмеді люблять людей. Поки я побачила ведмедя. Я хотів би отримати його ще один коктейль. І приїхав в ванну, полинув на воду, зрозумів, що не було риби, і зліва. Я також люблю автомобілі і я люблю їздити їх. Я люблю стріляти з гарматою, особливо револьвер з барабаном. Я відчуваю себе як Західний. Дуже весело!

Чи можна ви зробити фотосесію?

Немає нічого робити з тим, що я роблю і не впливає на моїй акції як митець. Так що я не бачу в цьому сенсі.

Бажаєте піти на кіно?

- Ну, ні. Я ще люблю співати. Якщо у мене було десять записів платинових, то я можу піти на кіно і побити деякі частини мого тіла в оголеному фотосесії.

Хто зупиняє вас від співу та вивільнення записів?

- Хто мене зупиняється? І будь-який поганий танець повинен отримати в дорозі. У нас є тільки люди, які обираються в дорозі. І вони не відкриваються, але кучеряві, це розріджування і потворна. Вони кидають латсо на нозі, а замість бігу або ходьба вперед, я чула, як солдати, які кидають 50 метрів для води під час захисту Брестської фортеці. Я не назвеш імен. Хочу зробити бізнес. Я не можу сидіти на дивані більше, ніж на добу. Я не можу дозволити собі відпочити, коли я нічого не вирішив. Відпочивали людей, які можуть піти на відпочинок. Тут немає нічого, і вони не прагнуть отримати щось, щоб зробити що-небудь, якось прискорити процес ... Вони просто йдуть на відпочинок. Я не можу це зробити.

до Як ви відчуваєте про те, що Руслана Алехно на Євробачення 2008 року з точки зору створення вашої копії?

Ми в нормальних відносинах з ним. Подумав, що перед конкурсом зламав Руслан, і він вирішив: Ну, так як брита зламала, нехай це буде така річ. Я не поголені, я думаю, що я повинен бути.

Яка найбільша незалежна інформація про себе в медіа?

- Що білоруський ФСБ підштовхував мене до Старої фабрики. По суті, я збираюся на кастинг в 38 місці в машині для місця. В туалеті. Дверцята запалювала ноги в будь-який час, тому що я був високий і ноги не вписався на цей боковий подушки і вішали. Так, ви подивитеся на фотографії з кастингу для «Star Factory», зрозуміло, що я прийшов на тротуар, адже навряд чи ви можете грати таким чином. Я дивлюся на них і думаю, Що таке фольго! Моя мама направила мене на завод. Я хотів пересуватися. І це весело в Москві. Я був нудний в Мінськ.