2294
Тату Соліста одружився
Юлія Волкова та Парвізь. Фото: Днів.Ру/Дмітрі Копилов
Соліст групи «Тату» Юлія Волкова має два дітей, але не був офіційно одружений. Здається, що нинішній життєвий партнер співачки і батько другого дитини Парвізь вирішив виправити ситуацію.
Молода людина пропонувала свою руку і серце на свій вибір дуже оригінальним способом. Пара прибув разом на фестивалі «Five Stars», а пропозиція піти під коронкою Юлії почула прямо в лобі готелю, де багато гостей заходу залишаються.
Згідно з Комсомолською Права, закохані вперше прогулялися по залу, демонструючи свої почуття до кожного презенту. "Я люблю тебе!" Маррі мене!
«Я згоден» Волкова мав сказати, що в оточенні багатьох свідків. Крім того, вся «професіонал» закоханих було знову грати.
«Чи не встигли повертатися на камеру!» фотографів, які знялися, а співака Юлія та Парвизь відіграли еротичну сцену.
Коли ж саме буде радісна подія в житті соліста «Тату». Нагадуємо, Юлі виростає майже 4-річну дочку Віка від Павла Сідорова, стосунки з якими не працювали і народилися в кінці грудня сина Сама.
З батьком хлопчика Парвизь Юлії весь цей раз не входить, а весілля може бути логічним продовженням цього роману. Парвізь також має дитину від попередніх відносин. До зустрічі з Юлію хлопець від екс-соліста Туці Маша Вебер. Дівчина народила сина Оскара.