Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Робота для здоров'я

Кожен п'ятий мешканець планети вважає, що робота негативно впливає на здоров'я.

За результатами опитування міжнародної рекрутингової компанії Келлі Сервіси, які відвідали 115 тис. респондентів з 33 країн Америки, Європи та Азії.

Чим більше турбує негативний вплив на здоров’я в Японії (60%). Канада, Україна, Фінляндія та Гонконг. Росія 7 місце (32%). Найнижчі скаржаться на роботу в Мексиці (9%), а також в Австралії, Індії та Новій Зеландії (10%). Білоруськи не брали участь в опитуванні.

В середньому 90% опитаних заявили, що вважають себе здоровими людьми. У Польщі, принаймні в Угорщині. У той же час Данила були найбільш хворими протягом року, а Спанісари були найменш хворими протягом року.

Тим часом відомо, що за даними Міністерства охорони здоров'я 54% дорослого населення країни запинилося медичне обстеження на першій половині 2008 року. За даними медичних обстежень виявлено 1,7 млн захворювань. З 769,028 жителів Мінська, які пройшли диспансерне обстеження цього року, тільки 15% вважаються абсолютно здоровими.

Робота може розглядатися як фактор ризику, так і як спосіб життя як загальний стан здоров'я або здоров'я. Тим не менш, на робочому місці немає негативних чинників.

Наприклад, серед найнебезпечніших аспектів процесу роботи росіяни відзначили відсутність фізичної активності, інтригу колег і плину часу. Як чинники, які позитивно впливають на здоров'я - зниження стресових ситуацій на роботі, гнучкі графіки, заняття фітнесом і платне медичне страхування.

Лікарі відзначають, що якщо не всі, то можна впливати на деякі фактори. Наприклад, кожен може зайняти ходи і контролювати їх психічний стан, орієнтуючись на позитивне мислення.