вантажівка більш жіноча

Пікап вважається чисто чоловічою окупацією.
Так я вирішив зробити експеримент, щоб побачити, що виглядає пікап вантажівка.

День.

Я любила ідею майбутнього знайомства так багато, що я не в змозі позбутися від фантазії про те, як він буде відразу.
Уявіть собі: в тихій кав'ярні на столі все поодинці сидять чоловічою. Я захоплюю чашку капучино і походите до столу. «Що я тримаю Вам компанію. Я не люблю харчуватися самостійно. Він, безумовно, погоджується...

Але зупинити сниться. Я зустріюся з кимось.
Вулиця, сонце блискуче - великий! Але що про мене? Чому твої плечі ламаються? Де посмішка? І найголовніше, чому я не можу бачити інших людей.
Я не бачив цього. Для цього потрібно закріпити!
Насолоджуйтеся життям і людьми - виявилося тільки ввечері. Увечері пристойні дівчата не зустрічають молодих людей на вулицях. Що мій мама завжди сказав мені.

Ми будемо продовжувати експеримент завтра.

День другий.

Я вирішив жити фантазію на зустрічі в кафе. Я чекав на обід (принц чекав мене).
Я збираюся в кафе. Що я бачу? Принци сидять. З якоїсь причини ніхто не сидить.
Знайте, це не так погано. Я замовляємо і сидю на столі. Я бачу, хто може принаймні посміхатися, так що це не зовсім нудно.
Почуття прийшла з молодою жінкою. Другі два пристрасно обговорюють щось (перше з усіх, літаки..., ще два дивляться в гіпнотист...). Я, не товстий.
Обід. Відкрито рахунок.
Практика на ніч. Це право. У нас є kick боксерська група одночасно. Але я довго хотів знати, що свого роду squeak вони чують з холу (не, не людина, швидше за все, деякі таймери).

Моя підготовка закінчена, швидко змінювала одяг і бігти до тренажерного залу до кікбоксерів. Щось таке гасіння і кілька чоловіків розтирають груші, і один стоїть в таймері і дивиться над підопічними.
Я був правий, вичавивши таймер, який вимірює час раундів (тренер пояснив мені).

Я дивився трохи більше, як вони змащені груші. Вони помітили мене занадто, але вони не покажуть мене виглядом міцного чоловіка. Їхнє навчання було переповнено і вони пішли в гардеробну.

Я залишився на дивані. Я повинен зустрітися з вами.
І тут виходить один вниз. Я посміхатися на нього. Він не помітить і проходить. Всі права, я чекаю. Два виходять. Я посмішився на мене і переїхала. Я не починав розмову: мій мама сказав мені, що отримання між двома чоловіками було погано.
Ще один винищувач надходить.

Моя терпіння вибігла і я сказав hello до нього.
Він дивився, але він відповів. Про нас Тепер це все про розмову. Я дивлюсь, що ви робили, тому я вирішив подивитися. Чи можете ви сказати мені? Так, ми доїхали до зупинки автобуса, до якого Саша взяла мене. Так, ми обміняємось телефонами =

День три.

Сьогодні зустріч почалася прямо вранці, з ранковим ходом. Після цього я вирішив прогулятися по парку. Власне, тут є багато бігунів. Але не помічався один одному. Тексти пісень, а це означає: І тоді людина в своїх фіфтингах приходить до мене.
- Привіт!
- Привіт.
- Запуск?
Я працюю.
- Я працюю зараз. Ви хворіли?
- Що?
Ви хворіли, коли ви починаєте працювати?
до Ні, я поспішаю.
- Я тут після моєї хвороби. Я зустріюсь з вами, і я буду бачити вас знову!
Звичайно, я кажу це і поспішаю додому.
Я. Так багато для вступу. Я не думаю, що я буду працювати в будь-який час.

Я взяв таксі на роботу. Драйвери Таксі такі цікаві люди, якщо ви починаєте говорити - ви не можете зупинитися. Як виявилося, водій таксі був названий Євгеном. Він одружений з не дуже емпатологічною жінкою, яка вірить, що так як чоловік є водієм таксі, він повинен приїхати до неї на першому дзвінку і взяти її, де він повинен піти (навіть якщо чоловік говорить про те, що він дешевший для виклику таксі).
Я симпатизований з ним трохи, сказав йому історію від мого життя. У відповідь на чутливість Євген дав своє число, з словами «за потреби, в будь-який час».

День чотири.

Ми доводилися йти до солоду сьогодні. І вирішив поєднати приємну з корисною - зустріти принцесу. Виявляється, що принцеси найчастіше зустрічаються в магазинах з побутовою технікою або телефоном. Зареєструватися Принц не зробив його чекати, "Чи можу я розповісти вам нічого?" Звісно, я до. Принц підказав 20 хвилин, після чого принц почав здаватися дуже близько, і ми переключили до "ви." Наступні 15 хвилин не привезли нас ближче. Він ніколи не подарував свій номер телефону. Може бути одружений?

Тоді я вирішив спробувати екстремальний спосіб знайомства - чоловічий туалет. Редакція з «завдяким, а жіноча зайнятість» – не пройшла. Не було вдячних глядачів. Я не був.

Я. Сьогодні не дуже хороший день.

День 5. Він останній.

Сьогодні я вирішив просто піти поза або зупинитися. Немає хитрощів або претекстів. Довгий час вибрати жертву, князь.
Я прийшов і сказав, Привіт! Чи можу я зустріти вас? Він дивився на мене так ретельно і сказав: «Ми можемо».
- Ім'я Аліони. А ти?
- Максим.
На жаль, немає часу ходити з Максимом. Я не запитав номер телефону прямо.
Без кредиту.

Від усього цього експерименту Я прийшов до висновку, що ви можете зустріти на вулиці, особливо якщо ви дійсно хочете. Якщо ви робите це заради експерименту, то в більшості випадків це помилково. І під час зустрічі потрібно відчувати чоловіка, якщо він був ініціатором. Що ви натягуєте і наготовляючи не врахуйте.
Він, ймовірно, стане «чоловічим пікапом». й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное