Пікап вважається чисто чоловічою окупацією. Так я вирішив зробити експеримент, щоб побачити, що виглядає пікап вантажівка.
День.
Я любила ідею майбутнього знайомства так багато, що я не в змозі позбутися від фантазії про те, як він буде відразу. Уявіть собі: в тихій кав'ярні на столі все поодинці сидять чоловічою. Я захоплюю чашку капучино і походите до столу. «Що я тримаю Вам компанію. Я не люблю харчуватися самостійно. Він, безумовно, погоджується...
Але зупинити сниться. Я зустріюся з кимось. Вулиця, сонце блискуче - великий! Але що про мене? Чому твої плечі ламаються? Де посмішка? І найголовніше, чому я не можу бачити інших людей. Я не бачив цього. Для цього потрібно закріпити! Насолоджуйтеся життям і людьми - виявилося тільки ввечері. Увечері пристойні дівчата не зустрічають молодих людей на вулицях. Що мій мама завжди сказав мені.
Ми будемо продовжувати експеримент завтра.
День другий.
Я вирішив жити фантазію на зустрічі в кафе. Я чекав на обід (принц чекав мене). Я збираюся в кафе. Що я бачу? Принци сидять. З якоїсь причини ніхто не сидить. Знайте, це не так погано. Я замовляємо і сидю на столі. Я бачу, хто може принаймні посміхатися, так що це не зовсім нудно. Почуття прийшла з молодою жінкою. Другі два пристрасно обговорюють щось (перше з усіх, літаки..., ще два дивляться в гіпнотист...). Я, не товстий. Обід. Відкрито рахунок. Практика на ніч. Це право. У нас є kick боксерська група одночасно. Але я довго хотів знати, що свого роду squeak вони чують з холу (не, не людина, швидше за все, деякі таймери).
Моя підготовка закінчена, швидко змінювала одяг і бігти до тренажерного залу до кікбоксерів. Щось таке гасіння і кілька чоловіків розтирають груші, і один стоїть в таймері і дивиться над підопічними. Я був правий, вичавивши таймер, який вимірює час раундів (тренер пояснив мені).
Я дивився трохи більше, як вони змащені груші. Вони помітили мене занадто, але вони не покажуть мене виглядом міцного чоловіка. Їхнє навчання було переповнено і вони пішли в гардеробну.
Я залишився на дивані. Я повинен зустрітися з вами. І тут виходить один вниз. Я посміхатися на нього. Він не помітить і проходить. Всі права, я чекаю. Два виходять. Я посмішився на мене і переїхала. Я не починав розмову: мій мама сказав мені, що отримання між двома чоловіками було погано. Ще один винищувач надходить.
Моя терпіння вибігла і я сказав hello до нього. Він дивився, але він відповів. Про нас Тепер це все про розмову. Я дивлюсь, що ви робили, тому я вирішив подивитися. Чи можете ви сказати мені? Так, ми доїхали до зупинки автобуса, до якого Саша взяла мене. Так, ми обміняємось телефонами =
День три.
Сьогодні зустріч почалася прямо вранці, з ранковим ходом. Після цього я вирішив прогулятися по парку. Власне, тут є багато бігунів. Але не помічався один одному. Тексти пісень, а це означає: І тоді людина в своїх фіфтингах приходить до мене. - Привіт! - Привіт. - Запуск? Я працюю. - Я працюю зараз. Ви хворіли? - Що? Ви хворіли, коли ви починаєте працювати? до Ні, я поспішаю. - Я тут після моєї хвороби. Я зустріюсь з вами, і я буду бачити вас знову! Звичайно, я кажу це і поспішаю додому. Я. Так багато для вступу. Я не думаю, що я буду працювати в будь-який час.
Я взяв таксі на роботу. Драйвери Таксі такі цікаві люди, якщо ви починаєте говорити - ви не можете зупинитися. Як виявилося, водій таксі був названий Євгеном. Він одружений з не дуже емпатологічною жінкою, яка вірить, що так як чоловік є водієм таксі, він повинен приїхати до неї на першому дзвінку і взяти її, де він повинен піти (навіть якщо чоловік говорить про те, що він дешевший для виклику таксі). Я симпатизований з ним трохи, сказав йому історію від мого життя. У відповідь на чутливість Євген дав своє число, з словами «за потреби, в будь-який час».
День чотири.
Ми доводилися йти до солоду сьогодні. І вирішив поєднати приємну з корисною - зустріти принцесу. Виявляється, що принцеси найчастіше зустрічаються в магазинах з побутовою технікою або телефоном. Зареєструватися Принц не зробив його чекати, "Чи можу я розповісти вам нічого?" Звісно, я до. Принц підказав 20 хвилин, після чого принц почав здаватися дуже близько, і ми переключили до "ви." Наступні 15 хвилин не привезли нас ближче. Він ніколи не подарував свій номер телефону. Може бути одружений?
Тоді я вирішив спробувати екстремальний спосіб знайомства - чоловічий туалет. Редакція з «завдяким, а жіноча зайнятість» – не пройшла. Не було вдячних глядачів. Я не був.
Я. Сьогодні не дуже хороший день.
День 5. Він останній.
Сьогодні я вирішив просто піти поза або зупинитися. Немає хитрощів або претекстів. Довгий час вибрати жертву, князь. Я прийшов і сказав, Привіт! Чи можу я зустріти вас? Він дивився на мене так ретельно і сказав: «Ми можемо». - Ім'я Аліони. А ти? - Максим. На жаль, немає часу ходити з Максимом. Я не запитав номер телефону прямо. Без кредиту.
Від усього цього експерименту Я прийшов до висновку, що ви можете зустріти на вулиці, особливо якщо ви дійсно хочете. Якщо ви робите це заради експерименту, то в більшості випадків це помилково. І під час зустрічі потрібно відчувати чоловіка, якщо він був ініціатором. Що ви натягуєте і наготовляючи не врахуйте. Він, ймовірно, стане «чоловічим пікапом». й