Crisis 2008: Як глибоко вплине?

На сьогоднішній день, в кінці, і Росія перевищила глобальні дупи. Зовні вікна надходить до кінця іншої Black Friday. Більш конкретно, фондові ринки згорнулися на 2005 рівні, і ціна нафти вже вдарила $90 і, ймовірно, продовжується відхиляти.

Торгівля на російських біржах — RTS і MICEX, осінь, яка сьогодні склала майже 10%, припинила в зв'язку з особливим замовленням Федерального сервісу для фінансових ринків від 12.10 MSK.

Р

Що, після всього, є дупа? У вигляді фінансових ножиць може бути схематично представлена у вигляді фінансових ножиць. Одна леза - наш дохід. Друге лезо - наш рахунок. Між цими двома лезами є яйця.

При перегляді фінансової кризи наші доходи сливи і заточений лезо підходить до небезпечно чутливої шкіри. Якщо у нас є можливість вирізати витрати або сповільнити лезо з кредитом, все дрібно. Наші яйця безпечні. Але якщо витрати не можуть бути зменшені, і ніхто не дає нам кредит, то ... клацніть! Саме так ми побачили в 1998 році. Коли його борги не змогли оплатити першу РФ, а потім величезну кількість комерційних організацій.

Яка різниця між кризою 2008 року та кризою 1998? Росія тепер має величезну грошову подушку (популярно відомий як Stubfond). борги Росії, навпаки, відносно тонкі. Таким чином, синістерські фінансові ножиці не загрожують нам: навіть якщо масло знизиться до $8 бочки (який дуже малоймовірний), ми просто зберемо потрібну кількість грошей з резерву. Таким чином, курс рубцевого обміну не буде падати, і, отже, доларові борги підприємств не виростуть одночасно кілька разів на десять років тому.

Успішні проблеми теоретично можуть бути власники іпотечних квартир і кредитних автомобілів. Якщо вони впораються з своїх робочих місць, не буде нічого давати їм кредит, і тому вони закінчуються в цих ножичках.

Але на практиці я думаю, що масові відходи не слід очікувати. У бракі персоналу на ринку тепер є монстроус, і це надії на те, щоб усунути цей дефіцит з невеликою кризою. Я думаю, що це буде трохи простіше знайти кваліфікованого працівника, що всі.
Для довідки: «Що показують індекси RTS і MICEX? й

Зміни в індексах RTS і MICEX є середньою зміною ціни акцій найбільших російських компаній, таких як Gazprom, Lukoil, Sberbank (це так звані сині чіпси).
Р

ПАСЕНЦІЯ

Багато хто з нас поцікавилися в вухах з телевізорів, журналів, газет, названих додому ... як купити рифи, акції, все буде чудово ... і зараз пам'ятають ці обличчя наших кращих аналітиків (які на початку року давали прогнози щодо індексу РТС) і ніколи не вірять їх.