Порушення святині

З дитинства ми повільно збираємо все, що ми звикли. Ви займаєтесь гордістю в країні, яку ви живете. Вони насправді взяли країну себе. Ми обрали героїв, які повинні бути гордими самі. Більш точно, вони більше не є героями, але більшість, які не є супостатими. І навпаки. Він вважається траєктором дуже білим і пухнастим. Ви знаєте, я не хочу копати в це. Історія – це класична наука. Я бажав, я спав його. Це не хімія, де водень + кисень = вода. Що б. І прийшла нова команда (Король, партія). Як виглядає історія невидимості. Анкети незворотні. Сама країна якось не дуже добре вписується в дивовижну систему білого і пухнастого. Дякуемо! У 1984 році Орелл описав технологію детально.
Але це! Покажіть мені, що італійці відсутні з пастою, футболом і Ла Сфала, і що він буде виглядати? У сенсі, що жир історично не рідний, але їх рідний продукт. І навіть у Стародавньому Римі вони кажуть, що вони прийшли до простого рішення, як дешеве і висококалорійне харчування рабів з крилом. Громадяни! Не плутайте подарунок Богу з подарунком самому. Свинячий жир ще не жирний. Довіра! Це глибоке уявлення. Я переконаний, що під час довгого візиту до російської натурниці. Коли я спробував годувати свинячий жир під варенням сакрального продукту для кожного українця. Отже, в першому наближенні він віддалено нагадує наш жир. Але на більш детальному огляді виявилося повне шахрайство. Навіть назовні. Він добре смакує. Я не можу уявити таке зловживання навіть в кошмарах з елементами готики.
Так що не ебать з нашим свинарним рядом з вашими шипами і беконом і всім, що тут. Сало - це все і доторкнеться його з брудними руками. Зателефонуйте нам.