Тина Кандельакі і Малахова

Церемонія нагородження «Персон року» за версією журналу GQ зібрано багато знаменитостей в театрі Ет Кетера. Першим кроком до етапу запрошують присутні статуетки Тіна Канделакі та Андрія Малахова. В той же час приємно здивувати гостей вечора. Виявилося, що задоволений Кандельакі, за її частину також мав нагороду за колегу - поцілунок на губах. З такого прояву радісних почуттів був шокований не тільки Малахов, але і аудиторія – за кілька секунд в залі вішали трупінської тиші. А потім була стояча овація.

Пристрасний поцілунок з Тіни знову став родзинкою нагородження журналу GQ.

- Я сподіваюся, що це було краще, ніж з Ксенією Собчак?! – після поцілунку, Малахов попросив Кандельакі.

Нагадуємо, що в минулому році «бренд поцілунок з Тіни» присуджено Ксенію Собчаку. Цього разу щасливий був Андрій Малахов.

Хому були дійсно гарячі ...

Поцілунок Андрія Малахова з Тіною Кандельакі зробило справжній хутор

Ургант представив дружину на слон

Поцілунок з Андрієм Малаховим, Тіна не може бути затишним: письменник Ксенія Соколової також, якщо я можу сказати так, впав під розподілом поцілок - досить для неї. Тіна відразу приймала всі смоли, даючи більше трьох нагород: «Актор року» – Євген Миронов, «Найбільш стильний» – Євген Лебедєв, «Продуктор року» – Сергій Сеянов.

Коли Тина залишила стадію, ведучі Павло Астахова та Ксенія Соколова продовжили презентувати вирощені статуетки. «Редактор року» – Віктор Лошак, «Реставрант року» – Давид Десо, «Дизайн року» – Валентин Юдашкін та «Воман року» – Ірина Кудріна.

У цей вечір здивує гостей церемонії і ведучий премії «Херсон року» Ingeborg Dapkunaite. Несподівано актриса показала всі свої голосні дані: вона виконала гасіння від улюбленої опери.

Нагороди, які повинні були отримувати «Діти року» Володимира Сорокіна та «Атлете року» Олександра Овечкіна та не чекали своїх прав власників.

Вирощування вечора стало зовнішнім виглядом на сцені редактора GQ, який озвучив, хто є «Чехом року». Вони вірно стали тренером національної команди Росії Гус Хідрик.