Руель. Випадковий в Києві (10 фото не для розфарбовування серця)

Що таке точка дайвінгу? На проспекті 40-ї річниці Жовтня, біля Московської площі.

Таксі Дауо Ланос на великій швидкості збито на стоячому тролейбусі. Ви можете судити про швидкість фото - майже весь фронт таксі вирушили під вагонеткою. Ведучий і пасажир таксі, який сидить на передній частині сидіння, загинув на місці, два пасажири з задніх місць перебували в стаціонарі.

Коли рятувальники вирізати автомобіль, вони знайшли інше тіло. На момент аварії водій тролейбусу стояв за тролейбусом і знімаючи поточні колектори. Його тіло закінчився в машині, а також.
У коментарях на українському веб-сайті дівчина написав, що чоловік працював за тією ж фірмою, як загиблий драйвер. На ніч від нещасного випадку компанія була випита в ресторані, після чого водій зап'явся за колесом. Але це не точне, просто коментар.

Я дуже боявся таксі через близько п'яти років тому, в машині зловив таксі, спійманий інший автомобіль і почав бігти з сцени аварії. Він припинив на заводських хвіртках (на ніч), закривав машину і попросив мене залишити. Я ніколи не був у передній частині. П'яний вечір.

, Україна

170772р.

р.