Смішні міні історії

1,1 км З ранку до роботи я побіг на базар біля офісу, хочу колегу купити подарунок з нагоди свята. Я проходжу до контейнера іграшок і запитайте невинне питання:

до Чи є у вас тамурен?

Чи є ви все, що там? П'ятий чоловік в півгодини !!!

2,2 км Я просто мав найгірший телефон мого життя. Я підбираю телефон, і є голос дитини, кажучи,

- Да?

Завіса.

3. У Він лежав на робочому столі, що тиждень, і хірург був процитований як говорячи, що він повинен мати скальпельний шейпінг. «Для вас чекає лікар. й

Доктор, через сміху: "Схазц, я вбити його і дати йому прийти!"

Я не торкаюся більше...

4. У Природа, намет, ніч. У наметі мені, дівчина і молодий чоловік. Сплячий між ними. У середині ночі, не знайшовши ліхтарик, я затерти фразу, яка занурює всіх в дикий eater:

ебать темряви втратила свою спрямованість.

5. Умань Сидіння в чеському... Opposite drank шампунь три виражені упаковані блондинки в рожевий. Найяскравіший відчинив себе пляшки і заливається піною на плазмовій панелі телевізора. Зроблений кальмар, непритомний, щасливі посмішки інших ... Навіть плазма тенісних плеєрів з'явіли, коли всі три з'явилися свої рожеві колодки з їх сумок і почали, дивлячись на голову.

протерти панель в шість ніжок ...

6. Жнівень На Садовому Кільці я просто побачила соціальну рекламу, призначену для збільшення рівня довіри до наших співробітників поліції: Домашній насильство? Слово “учасник” означає “учасник”. Я дивлюся, якщо я був єдиним, хто отримав це неправильно?

7. Про нас Хто пекл ці хлопці, ху?

Хлопець зустрічає мене після роботи... Ми побачимо майже рік, і ми... Так, мій 27 прийшов з ним, ми йдемо на дитячий садок, час просто відійшов. Ну, ми будемо зустрічати дітей вручну... Він:

до О, це приємно.

Я думаю, що, нарешті, говорити про дітей !!!

І каже він,

Що б я з роботи, як це...

8. У Я працюю в офісі старшого менеджера. Компанія є великим, періодично, від великої кількості всіх видів інформації та програм вішати комп'ютери. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не знаю про вас, але коли ви попросите наших програмістів, щоб допомогти, вони краще показати свою думку ваших психічних здібностей з їх лицьовими виразами і грантом і креаком на роботі. Це власне робота, і вони повинні зробити це з піснями і радістю. Лікарі, наприклад, не будують сметану обличчя: Людина, що ви приступили, знову хворі? Чому не можна зацікавити себе? Або вогнегасники не ледачі в трубі - пекло не вистачить?

9. Навігація Я працюю в швидкої допомоги. Одну ніч приїжджаємо до дзвінка і перед входом ми читаємо, до кого, власне, приїхали — Тульхов К.В.

Ми йдемо і попросимо бабуся, який відкрив двері.

- Чи живе К. Тульхова?

Ми захищаємо себе з парамедним, щоб не лікуватися, але коли вона сказала, що він був дупа і вона буде йти і прокине його зараз...

Бабця дивиться на наші тушки, які розгортають сміхом з очевидним бджолом.

10. Не так довго тому, де зібрано цікавість: як заробити люди Мітльйонів? Всім Яндекс знає все! Сходження в Інтернет ...

Я шукаю «як зробити мільйон» в Yandex.

Має 151,000 сторінок... Я! Я зробив 151,000 мільйонів !!! Познайомитися з ... Навігація Я кинути свою роботу і почати заробляти гроші. й

БАКІНГ БАКІНГ БАКІНГ

Як зробити мільйон без Хітінгу вашої допомоги - Тільки 694 сторінок

11. Сьогодні вони копали копти під кабелем в центрі Санкт-Петербурга, іноземці підходи і просять англійською мовою:

до Де вхід метро?

Іноземець плутав. Я далі поясню, що зламаний Ангян:

Це Росія, де в'їзд до метро

Особа іноземця не може описуватися словами.

12. Я спалю його сьогодні... Прибирання номера - знайшов свій старий великий рюкзак, один раз пішов з ним на тури. Ностальгія ... Одягнена... Потім він пішов на балкон і почав закріпити всі застібки і затягнути всі ремені.

Я підняв очі, і на мене з балконів від перпендикулярного крила багато людей Тарасчица ... Ну і вище - стоїть на балконі 8-го поверху людина в піддонах і скелях і ділігентно так «пашут» виправляє ...

13.00 р. Людина, я був інциденту в інший день... просто не сміється...

Я купив величезні chupa-chups, добре, щось, в цілому, я вирішив пам'ятати мій дитинства, і коли я перевернув його навколо, я зрозумів, що він не вписався в мій рот, добре я не втрачу і curious, я все ще shoved його ... і я не міг витягти його ... Я сидів протягом 2 годин чекаючи його, щоб розтопити ...

14. Визначні враження прокурора:

«В цілому, цей тип істоти був відмінно описаний Louis Bussenar в африканських пригодах: «Це був великий mastodon 1.60 на з'єднувачах, з потужним крупом і широкими стегнами, створеними для пологів здорового відштовху, величезні рубці дав тіло агресивний вигляд, невеликі ганчі на обличчі переміщалися мимовільно, потужний патч дозволяє знайти найбільш смачні корені під товстим шаром грунту, щоб вбити такий боб потрібно точний постріл в коробку черепа (кращений оком) і на вушці великого бугера. й