Черрі "Амулет" - Смерти з капсули (9 фото)

Я хочу запропонувати так багато моїх улюблених тем китайської автомобільної промисловості: Ctujlyz на СТО, при проходженні до його авто, привернув увагу до «високої» вишні. Я пообіцяв менеджера, що я б взяв тільки картину автомобіля, але без уточнення станції.

Фотографії нижче показують, що ми не бачимо. Автомобіль вішується на підйомі і проходить передпродажний препарат.
Ми знаємо, що на «нормальному автомобілі» один з видів безпеки і захисту життя і пасажирів є поперечними «рибами» і «барами» жорсткості. Вони масивні і приварені до дна. Що ми бачимо в Амулеті? й
Хтось невеликий каналіст, оцинкований до дна з чотирма болтами "в 12" !!!

690768

Вдарив пластиковий газовий бак! І як на газовій станції розмістили попередження про те, що паливо «не випущено» в пластикових і скляних контейнерах?
Чи можливо, що Амулет не може бути заправлений на всіх?
Цікаво, розташування газового бака не під задніми сидіннями, але під багажником. Уявіть автомобільний витяг ззаду, легко подрібнивши бампер (від папір-маше?), а в газовий бак. І як Манго Манго: "Як яскрава газ танк!"
Передній ще цікавіший. Деякі пластикові пакети з горіхами висить. Замки головоломлені, це запасні частини або незліченні на заводі?

р.

Знову передній: Двигун Carter нижній на 6 см, ніж захисний промінь. Таким чином, двигун з'явиться, коли він потрапляє в бамп.
Руста на хулі колеса. Автомобіль новий!

Руст і шодний метал - супроводжуйте всюди. Як низькоякісні металеві вигини при підйомі автомобіля. Як виглядає фольга. І іржа, іржа, іржа... Недорогий молодий чоловік, приступний хлопчик.