1047
Вправа для болю в спині
Тепер, як я пишу цю статтю, я сидів на моєму столі в бездоганному правому появі - спина виправила, ноги на підлозі, мій живіт збивається вгору. Ну, я зізнаюся, що я сидю так правою, тому що я пишу про біль у спині, і це постійно нагадує мене, щоб сидіти прямо. Побачити мене через десять хвилин, і ви побачите, що я сидів, як звичайний, нахиливши над столом і розпадаючи на стілець.
Біль у спині має багато причин, але один з найпоширеніших є те, що я роблю зараз ... і, можливо, ви робите це той момент, коли ви читаєте це: сидіти. І якщо ви витрачаєте багато часу, сидячи протягом дня, ви можете мати таку ж проблему, яку я зроблю — часті болі в спині. Так як сидіння є те, що ми не можемо відмовитися (принаймні не повністю), нам потрібно шукати інші способи управління цими хронічними болями спини, і вправи є одним з цих способів.
Лікування і профілактика болю в спині не є простим, але необхідним завданням, якщо ви хочете зробити різницю в житті. Перше, що потрібно визначити, є причиною болю і чи потрібен Ваш стан. Інформація, надана тут, може допомогти вам дізнатися більше про типові проблеми спини.
Огляд болю в спині (Back Pain) У статті описано різні проблеми, від генетичних причин до загальної травми спини.
Біль у нижній частині спини (Lower Back Pain) Цей сайт допоможе визначити, чи потрібна допомога лікаря або якщо ви можете скористатися домашніми засобами.
Біль у нижній частині спини (Help для болю в спині) Цей комплексний посібник містить інформацію про все, що ви хотіли б знати про те, як зменшити біль у спині.
Центр здоров'я WebMD Back Pain (Центр охорони здоров'я для болю в спині). Це ще один великий сайт, який збирає інформацію про біль у спині і як його керувати.
Якщо ви і ваш лікар вирішив, що причина вашого болю в вашому житті, вивчити наступну інформацію і визначити, як ви можете змінити його. Цей план дій подарує вам деякі ідеї про те, як лікувати і запобігти болю в спині.
Якщо ви сиділи занадто багато.
Як ви відчуваєте після довгого сидіння? Ви відчуєте спину, що схвалиться або відчуєте біль? Ви відчуваєте, що ви перенапружилися в рухах? Що про натяг в шиї і плечі? Я впевнено вірю, що багато з нас страждають від болю через сидячи протягом тривалого періоду часу. Ви не повинні повністю виключити сидіння, але є способи, щоб мінімізувати його пошкодження.
План дій. Якщо ви не знаєте, як переїхати більше, а також знайти спосіб, щоб комфортно сидіти. Підберіть одну заявку протягом дня:
1,1 км Візьміть короткі перерви. Налаштуйте годинник сигналізації, PDA і т.д. Прийміть принаймні одну хвилину, щоб виділитися, розтягувати або змінити позицію.
2,2 км Ви будете працювати. Що можна робити? Ось деякі ідеї: поспілкуватися по телефону, переглядати пошту, зробити зусилля (якщо ви можете підняти ваш монітор) без переривання роботи і т.д. Підберіть одну річ і зробіть нове правило для себе – робіть її стоячи.
3. У Сидіння на тренажерному залі або подушці. Спробуйте зробити це протягом декількох хвилин кілька разів протягом дня (весь день може бути нудним для нижньої спини). Ви можете зробити обертальні рухи, сидячи на м'ячі, щоб випрямити вашу спину і ви повинні зробити певні зусилля не падають. Якщо ви не задоволені цим варіантом, купіть спеціальну подушку, яка забезпечить належне поставу.
Які інші ідеї можуть прийти до вашого розуму? Зробіть свій власний список і оберіть те, що ви можете зробити щодня до тих пір, поки воно стане звичкою.
Погана постава і м'язи лосини.
Погана постава важлива для виникнення болю в спині. Якщо вам подобається мені, ви починаєте день з гарною поставою, але поступово починаємо захоплення, висить стілець і знизився на ньому, коли ваше тіло втомиться. Безперервне відстеження постави може зайняти весь час, але є прості способи змінити положення тіла трохи.
Читати далі: Причини і розчин проблеми болю в спині.
План дій. Використовуйте принаймні одну з цих ідей протягом дня:
1,1 км Встановіть таймер, щоб дати сигнали кожні 20 хвилин. У цей час переконайтеся, що ви сидите правильно - спина випрямляється, ваші плечі повертаються назад, ноги знаходяться на підлозі, і коліна знаходяться на одному рівні або просто над стегоном лінії.
2,2 км Будьте більш ергономічні. Що можна змінити на робочому місці, щоб зберегти вашу поставу? Якщо вам потрібна підтримка спини, помістіть рулонний рушник за спину. Якщо потрібно підняти ноги, покладіть їх на спеціальну лавку для ніг. Змініть принаймні одну деталь на робочому місці, яка допоможе вам випрямити свою поставу.
3. У Подбайте про гнучкість. Упродовж трьох разів на день п'ять хвилин, щоб зробити вправи для розтягування м'язів на столі.
4. У Зробіть вправи для розтягування м'язів щодня. Спробуйте виконати набір вправ, щоб зміцнити і розтягнути десять м'язів спини, або вибрати інший комплекс, наприклад: йога, розслабляючі розтяжки з гімнастикою м'яча, розтягування вправ для всіх м'язів тіла.
Надмірна вага.
Надмірна вага тіла дуже часто викликає біль у спині, а також може викликати небажані зміни суглобів, зв'язок і сухожилля. Ви вже знаєте, що фізичні вправи і дієти є прямим шляхом до втрати ваги, і якщо ви вже на цьому шляху ви отримали контроль. Але, якщо вам потрібен додатковий приріст, перевірте прості способи поступово схуднути нижче.
План дій. Виберіть прийнятну програму для себе.
1,1 км Підпишіться на деякі програми схуднення.
2,2 км Зробіть план реалізації певного комплексу. Кардіо і силові тренування можуть допомогти вам спалювати зайві калорій і схуднути, тому якщо ви не йдете на тренування прямо зараз, вибирайте принаймні три дні наступного тижня на вашому календарі для вправ. Напишіть, коли ви будете вправи, як довго і які вправи ви будете виконувати. Відвідайте веб-сайт початківця Corner для конкретної інформації про те, як розпочати заняття.
3. У Купити педометр. Засихати його протягом всього дня і тримати очі на ньому. Щодня намагатися збільшити кількість кроків до 100 до цього показника досягає принаймні 10 кроків на добу.
4. У Налаштуйте дієту. Ще один спосіб схуднути, щоб зменшити кількість калорій, споживаних з їжею. Візьміть одну їжу, яку ви споживаєте щодня і замініть його нижчою калорійністю, яка дасть вам задоволення. Чи можна закрутити тісто для деяких фруктів, йогурту та коричневого цукру? Чи можна ви жити без вечору? Помиліть себе на 100 калорій в день, і ви втратите фунт близько місяця без зусиль.
Якщо ці пропозиції не підходять для вас, придумайте свій власний план дій.
Недостатня фізична активність.
Сидіння занадто довго - це причина для болю в спині, але навіть якщо ви не сидите на столі весь день довго і іноді ходити, ці рухи можуть бути достатньо, щоб запобігти проблемам спини. Не вистачає, щоб просто зупинитися седентний ... потрібно робити вправи для зміцнення вашого тіла і серця. Деякі види болю спини можуть бути викликані м'язової слабкістю, тому неправильні ці м'язові групи в програму тренування (кардіо і силові тренування) стануть одним способом запобігти і зменшити біль у спині.
План дій.
1,1 км Виконувати набір силових вправ. Для принаймні двох днів в наступному тижні (не обов'язково в рядку), спробуйте виконувати вправи з тренування середньої міцності або під керівництвом професійного тренера.
2. Виконувати кардіо вправи протягом 30 хвилин з помірним фізичним навантаженням протягом принаймні трьох днів наступного тижня.
3. У Оберіть комплекс, який не вимагає багато часу. Вправа протягом принаймні 10 хвилин щодня.
4. У Прогулянка і прогулянка 3-5 днів на тиждень близько 30 хвилин.
Ви можете позбутися від хронічного болю в спині. Секрет - це зробити щодня, поки він не стане другим характером. З часом ви можете відмовитися від всіх цих, здавалося б, незначних дій, але вони роблять користь.
Андрей Станемте
Джерело: GetFit.ru