769
Косметика, хімія та біотехнології. Як навігувати?
Хімія та біотехнології.
Розвиток хімії призвело до відкриття багатьох нових речовин і визначення їх корисних властивостей. Результати цих досліджень були і будуть введені в наше життя щодня. І стрімкий розвиток біотехнологій за останні 50 років і сучасна реалізація результатів підвищення якості життя в більшій мірі впливає і вплине на різні сфери життя людини.
Знання, накопичені в даний момент (і постійно поповнені) в галузі органічної хімії та біохімії, дозволяє виробникам товарів з «новими» властивостями (зволоження, загоєння, тонування, відбілювання, склеювання і т.д.) принаймні кожен день, щоб створити щось нове (у сенсі нової молекули), і претендувати, що ця речовина краще, ніж раніше. Крім того, прояв нових або бажаних властивостей іноді спостерігається без створення нових молекул, але тільки в результаті маніпуляції пропорціями речовин в суміші. Разом вони створюють майже необмежене джерело для «нових формул», «нових ефектів», «нових дій», «нових дій» та ін.
Науково-дослідні дослідження, крім «регулятів для людини», – це вартість, яку кожен інвестор хоче повернутися якомога швидше. Якщо якість товарів не контролюється законом і не існує чітких методів оцінки якості за певним критеріями, це може призвести до надзвичайно небажаних наслідків (для користувача / покупця). Зчитувач може бачити це для себе за допомогою читання, наприклад, історії препарату Thalidomide або іншої трагедії, що називається Elixir Sulfanilamide tragedy. Для запобігання таких похибок, управління харчуванням та наркотичним препаратом (FDA) накладено дуже суворі вимоги на ринку лікарських засобів і без перевірки біологічної активності на багатьох рівнях препарат не отримує схвалення на продаж.
Яка ситуація макіяжу?
На сьогоднішній день створення косметичних засобів і композицій не супроводжується тестуванням нешкідливості для людини в міру тестування медикаментів. Хоча, з медичної та біохімічної точки зору, косметика та лікарські засоби в принципі еквівалентні, будь-який кваліфікований косметолог та/або дерматолог розповість читач. Зрозуміло, що тести виконуються, а калійний ціанід в заспокійливому нічному кремі для тіла, жоден з виробників додає, але ці тести прості і не враховують довгострокове застосування косметичного препарату. Якість косметичних продуктів не захищена, і будь-який виробник може уникнути відповідальності у разі виникнення будь-яких претензій. Це, звичайно, дозволяє виробникам поставити переваги над здоров'ям клієнтів.
Основна небезпека полягає в тому, що люди використовують косметичні засоби протягом тривалого часу і постійно. На додаток до іноді виражених алергій для косметики, немає видимого негативного ефекту тривалий час. Але на біохімічному рівні це. В цілому, практично все, що людське тіло надходить в контакт з, сприймається ним (орган) як їжа, так і, природно, в певній мірі поглинається. Включаючи що наноситься на шкіру. Ми не помітимо, що ми не думаємо про це. На жаль, голова є органом, де ви їсти. Але це не так. Наприклад, курці часто мають первинний рак кишечника, хоча я сумніваю, що будь-який з них, коли куріння, вдихає дванадцятипалу кишку. Карциногени надходять від легенів в кров, а потім поширюються на всі органи; іноді накопичуються в клітинах кишечника.
Майже всі речовини, які роблять косметичні засоби поглинаються і через шкіру вводять кров, лімфа і потім поширюють по всьому тілу. Частина не вбирається і виводиться природно, частина обробляється, а частина вводиться в клітини, порушує їх функції і клітини утворюють іноземні тканини, органи пошкодження, в кінцевому рахунку впливають на здоров'я. І в разі косметики цей ефект простягається дуже довго, а негативний ефект проявляється, коли організм так забитий, що він не може впоратися з його очищенням. В цілому, використовуючи неякісну косметику, як куріння.
Як визначити якісну косметичну?
На сьогоднішній день високоякісна реклама замінює розум більш ніж 90% жителів будь-якої країни. Це просто інший крок у розвитку хомових сапіренсів. Для тих, хто віддає перевагу причинам трохи перед непередбачуваним виконанням «попередити мене», написаних на пляшку, потрібно критерій, використовуючи який можна вибрати. У косметиці всі компоненти повинні бути натуральними. Природа захопила біохімічні процеси на мільйонах років, які не потрібно коригувати і покращувати людей (виробників). І в природі (і тільки в ній), речовини і матеріали виробляються, які ефективні і необхідні для підтримки здоров'я, краси і зміцнення імунітету людини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Без загальної біохімічної та біологічної освіти будь-який покупець буде, скуштувати мене, «здивився як смоктати. й
Знання завжди дорогоцінний і він знає краще. Ви повинні навчатися самостійно. На упаковці будь-якого косметичного продукту додається склад, і практично кожна сучасна людина має хоча б пучок комп'ютерно-інтернетної Вікіпедії. Практично кожен компонент може знайти інформацію про свою природність, властивості (в тому числі вплив на живі організми), допустимі суми і використання. Щоб дізнатися більше про англійські, англомовні веб-сайти.
На дослідження впливу косметики на живі клітини немає даних на веб-сайтах практично будь-якого навіть дуже, дуже поважна косметична компанія. Чи не таке сигналізація? Я не маю на увазі локшину вуха, як «кліно тестують», «затверджений дерматологами,» і так далі. Для реклами можна придбати дерматолог/дентифікатор/хірург, а також факти, цифри, результати досліджень не продаються в будь-якій точці. Вони можуть бути виготовлені лише за допомогою важкої роботи.
Для тих, хто опанував цей матеріал, рекомендуємо відвідати сайт одного дослідника. Його науковий підхід до розвитку косметичних засобів та її якості належить до так званої четвертої косметики. Це рідкісний приклад як, в цілому, натуральна, здорова косметика повинна бути створена. Наприклад, косметика даної компанії повинна зберігатися при Т < 10 ° С, оскільки при кімнатній температурі вони погіршуються, як, власне, всі натуральні вироби. Я радий, що такі дослідники і компанії існують в Росії. На сайті можна знайти композиції, вікові обмеження, методи аналізу, біохімічні тести косметичних композицій. Крім того, є дані про тестування корисності та харчового значення косметичних продуктів більш ніж 100 російських та неросійських компаній. У відділенні «лібері» є школа наукової косметології, де формуються основні принципи створення косметики.
PS Я бажаю вам все добре здоров'я!
Про мене. 28 років. Петро. Кандидат хімічних наук в органічній хімії. Тепер я розвив синтез препарату для лікування раку легенів. Дисеру написав на нові методи синтезу алкалоїдів і противірусних препаратів. Я зацікавлена в косметиці як природна альтернатива профілактичним препаратам. А також дізнайтесь біохімію та математику, адже біохімія є наукою 21 століття та математикою, як ви знаєте, кладе розум для того, щоб!