Вчимося не працювати.

Р

Ті, хто працює важко, не встигнути заробити.
Це не інший секрет, це просто те, що робить мене вільним.

1) Які інші можуть зробити, нехай інші роблять. Не боятися давати гроші професіоналам. Почати з поїздок в магазин (сервіс доставки їжі), закінчуючи написанням невеликого модуля для більш зручного відправки повідомлень.

2) Стоп за новинами. Це найбільша перерва я коли-небудь бачив: чим більше ви слухаєте новини, тим більше ви хочете. Причина проста: прагнення продовжити освіту і прагнення контролювати світ. Останній не допомагає.

(3) Стоп-хоплення для кращого часу. В даний час я не опаную цю точку, хоча це інтуїтивно зрозуміле, що це необхідно. Життя – бульчихіт, сповнене розчарування та успіхів. Успіхи є флотингом, розчаровує вічні, тому потрібно забити все і просто зловити високий від життя, не замислюючись про своє значення (не існує).

(4) Стоп-хоплення, що ви будете розуміти і оцінені. Люди ідіотів, що є фактом. Хто сподівається отримати дзвінок від Медведєва або Білла Gates є ще більшим idiot. Будь-який, хто вважає, що люди будуть судити його досить, є повним idiot. Останні долучайтесь до лавок, які їдуть до більшої радості всіх, хто не сподівається (або думаю, що вони не сподіваються).

(5) Не намагайтеся опанувати те, що ваша душа не лягає. Тексти пісень, а це означає: До тих пір, поки ви не любите, це непотрібно. Якщо ви не любите англійської, дізнайтесь іспанську мову. Ви не любите мов, ви робите різні речі. Не намагайтеся стати те, що ви не можете.

(6) Тепер для технічної консультації:
(a) гарне робоче місце = 60% успіху. Місце повинно бути комфортним. Дуже комфортний. Отже, принаймні два монітори, зручне крісло і великий стіл. Так, навіть невеликий номер не є підставою для заперечення його. Добре місце дає вам відчуття від роботи. Дорожчий монітор прискорює тон.
(b) відволікання. Якщо ви хочете працювати – в одному місці месенджери і мобільні телефони, а також вибити на двері. Варто бути тиша, мир і максимальна концентрація. Робота
c) відпочинок. Кожен 30 хвилин. Так, вона виглядає, як робота збирається уповільнити. Тим не менш, це спосіб сліпого натискання: за перші 6 годин ви намагаєтеся подивитися на клавіатуру і набрати пальцями. Збільшення швидкості та продуктивності.
(d) дізнатися нові речі. Якщо ви знаєте Oracle, вивчення астрофізики. Якщо ви знаєте мову, вивчіть мистецтво. Не пропустіть на одну річ. Не потрібно для двох, або
(e) не звертайтесь до отримання якомога більше інформації перед прийняттям рішення. Ідея, що максимальна поінформованість призводить до правильного рішення, є повним нецензурним. Ви зможете дізнатися правила дорожнього руху і ніколи не ходити в темний одяг. Але ніхто не забороне вас від полодження.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное